Kald fornøyelse

Vanntrening av hund. Sommerstid. Høres det ikke fantastisk ut? Kunne vasse i asurblått hav, og deilige sandstrender? Hadde vi nå en gang hatt slikt i Norge, så hadde jeg vært glad. For dette var ikke så varmt som jeg skulle ønske det var.

Men uansett. Optimistisk som jeg var, hadde jeg håpet på at det skulle holde med Muckbootsa mine, og jeg skulle være tørr under hele seansen. Men jeg fant for ut at det ikke nyttet. Så da var det bare å strippe av seg til badeshortsen under (jeg er også realistisk. 😛 ), av med sokker og støvler og komme seg uti. KALDT for en som egentlig var ment for å bli født på en annen del av jorden, i en annen tid (jeg er ikke liten, jeg er bare født noen århundrer for seint).

Vida fikk varmet opp med å svømme i 5 minutter først. Vi jobber med å kunne legge på svøm, noe som ikke er helt mulig i følge Vida. Men jeg fikk begrenset hoppingen hennes veldig. Så vasset vi. Fram og tilbake, fram og tilbake. 3 x 5 minutter med vassing, med tre minutters pauser imellom. Godt vi var alene, for ellers hadde nok folk lurt på om jeg var helt riktig, riktig.

Så fikk Noomi komme ut en tur. Hun passer nesten redningsvesten nå, så hun kan fint svømme med den. Så det var litt trening med henne for svømming. For straks 6 mnd å være, så synes jeg hun var en modig liten valp. Ingen av mine tidligere hunder har ville vært med å svømme i den alderen, og vært veldig skeptisk og strittende når jeg hjelper de litt uti. Så hun kommer til å bli glad i å bade hun også. Vokse litt til, så passer vesten utmerket også. Innen hun var ferdigbadet, så var jeg så kald at det å svømme selv fristet litt. Men siden det var da kommet tilskuere, og jeg ikke helt hadde planer om å skifte ALT etterpå, så fikk det være til en annen gang. 😛

Skal ta meg en tur opp til Sognsvann en dag, og sjekke ut de nye trappene der. Jeg lurer på om det nederste trinnet er dypt nok til at Vida kan gå på det. Og da hadde hun fått jamnere underlag å gå på.

Kvelden skal brukes til å prøve å få litt orden på huset mitt, siden jeg føler jeg er hjemme akkurat nok til å rote, men ikke lenge nok til å rydde. 😛 Og prøve meg som Sushi kokk for første gang!

3 Responses to “Kald fornøyelse”

 1. Anette,Issi,Amiga Says:

  PLutselig innså jeg gleden med kortbent hund, Jeg kan gå tørrskodd langs bogstadvannet og Amiga svømmer en meter ut fint ved siden av 😛

  God bedring til vidapus 😉

 2. Mikkel Says:

  Har sine fordeler med alt. Din kan jo svømme i badekaret tross alt, og vasse i vannpytter. 😛

 3. Mailin Says:

  Du må kjøpe deg våtdrakt på Europris (eller obs eller lignende). Billig og bra, du holder bedre på varmen i en sånnen. Veeeldig kjekt for oss som bor i Norge 😉

Leave a Reply