Litt framgang

Synes beinet til Vida har forbedret seg noe. Hun løfter ikke like høyt på venstre bakbein noe mer, og jeg synes hun setter det jamnere ned nå. Hun har vært Rimadylfri de aller fleste dagene nå også. Så jeg regner med at kneet er på bedringens vei, og så er det å starte å bygge opp muskler igjen. I morgen skal vi til Kristin, så får vi se hva hun har å si.

Det er litt begrenset med aktivitet på jentene nå. Vida kan ikke gå lange turer, og jeg er dårlig på dette med å gå med en og en. Så Noomi får hodebry i stede, og vi leker mye. Og ikke leke med den hunden er egentlig ganske umulig, siden hun aldri kan leke alene… Leking er noe man gjør sammen rett og slett. Hun kommer med leken i munnen, tar tak i ene armen min med en labb og drar den til seg slik at hun kan legge leken i handa mi. 😛 I og med at min kropp ikke har fungert helt de siste dagene, så har nå dette vært beste løsningen uansett for oss alle. Akkurat nå stabler de i høyden med hvert sitt tyggebein. Skulle tro vi bodde på et bøttekott egentlig. Vida og jeg er ikke enige om hvem som skal sitte hvor i sofaen, siden vi har begge samme favorittplass. Noomi har sin favorittplass der jeg er. Om noen undres om hundene sitter i sofaen eller ikke, så trur jeg de fleste vet svaret allerede. 😛

Noomis familie har vært og vist framlabbene sine i helga, og det har blitt cert til mamma Allt-I, opprykk til lägre i spor på halvsøster Dio og halvbror Denver. Grattis til de alle tre!

Leave a Reply