Kiropraktortur

Idag var det tid for kontroll hos Kristin igjen, og hun kunne bekrefte det jeg har sett selv de siste dagene. At det er framgang med benet til Vida. Kristin syntes jeg hadde vært flink og gitt henne fri, og gjort det jeg skulle. Hun fikk lese alle journaler jeg har fått på Vida og. Om noen har lurt på om jeg har letet etter «second opinion» på kneet hennes, så kan jeg avkrefte det. Jeg liker å hente inn kunnskap fra flere steder, og så er man ofte litt nyskjerrig også. Mye man lærer kan tross alt brukes på friske hunder.

Vida var fornøyd med å få være hos den riktige doktoren sin, den som har griseørene. Og hun var kjapp inn på puffen, og ivrig etter å få griseøret sitt på slutten. Fant noen låsninger igjen, en i det dårlige kneet også, men da den var knekket opp, var kneet visst litt mindre slarkinger.

Min tanke akkurat nå, er at selv om 4 leg checken viser at hun stående belaster beina likt, så ser jeg at hun ikke gjør det gående. Selv om det er bedre nå, enn for 3 uker siden. Hadde jeg tatt testen for 3 uker siden, kan det hende vi hadde fått et annet resultat.

Vi var ganske enige med hvordan treningen til Vida skal legges opp framover nå. Med vanntrening. Og jeg kommer til å holde meg til det en stund, til kneet blir enda bedre, før jeg satser på å bygge opp muskler enda mer. Støttebandasje skal brukes på tur om jeg har gått for langt med henne, og hive på til vi kommer oss hjem. Ny sjekk om tre uker.

Så framover for Vida da blir vanntrening tre ganger i uka, små turer i bånd med kjøling av kneet etterpå, BOT filt og massasje. Den hunden lever snart i en hver jentens drøm, i et evig spa… Kan man kalles en smule bortskjemt kanskje?

Snakket litt om hvorfor hun får disse låsningene. Har misstenkt selv at den belastningsskaden hun hadde i ryggen for en den år siden kan være årsaken, og det kan nok være det. Den gikk hun tross alt lenge med, og vi trente ikke opp den like bra som vi gjør med kneet nå. Kristin mener forøvrig at hun skal bli helt frisk igjen.

Skal få bestilt en time hos Katja Petrell til neste friuke. Min form er ikke topp nå, så jeg vet at jeg ikke har sjanse til å få dratt ut denne uka mens jeg jobber. Sannsyneligheten for valpekurs i morgen er liten også.

Lurte litt på om jeg skal få lært meg å måle muskler en dag også. Slik at jeg kan følge med litt selv på den måten også, ikke bare med å kjenne, klemme og se. Selv om et målebånd aldri kan erstatte øyne og hender. Må bare finne noen som har lyst å lære bort kunstnene sine. 😛

Forøvrig prøver jeg et nytt flåttmiddel i år på hundene. Vida er allergisk mot disse hvite halsbåndene, og da ønsker jeg ikke at Noomi skal gå med det siden de har så mye fysisk kontakt som de har. Expot blir i dyreste laget med så mye bading som hundene driver med i løpet av sommeren. Så vi prøver oss på en Aloe vera spray i «Forever living» seriern. Etter å ha sprayet hundene med det, så har jeg funnet en død flått på beinet til Vida bare. Så positivt hittil. 🙂

Leave a Reply