6 månder

I dag er lille Noomi blitt 6 månder. Utrolig hvordan tiden har gått egentlig. For 6 månder siden satt jeg en kald desembernatt og fikk tikkende inn SMSer om hvordan fødselen gikk. Og gleden var stor da jeg visste at det ble en grå liten jente på meg. Lille «Strimman» ble til lille Noomi etter hvert, og flyttet til Norge.

Det har vært noen flotte månder med henne, og jeg setter så utrolig stor pris på den valpen. Fram til nå virker hun så tvers igjennom snill, utrolig livsglad og alltid godt humør. Jentene har det veldig kjekt sammen, noe som jeg håper skal holde livet gjennom. Vida er som en storesøster eller av og til en reservemor for Noomi, og hun får nok mye viktig oppdragelse gjennom henne også.

Hun er noe barnslig i forhold til en del jamngamle valper synes jeg, så vi tar ting som det kommer med tanke på lydighetsarbeid. I skogen derimot er hun mer voksen, og har kommet lengre enn noen andre valper jeg har hatt på den alderen. Nå utvikles jo alle hunder forskjellig, og de må få ta ting i sitt tempo. Hun tegner til å kunne være med over alt, slik som Vida kan. Hun har veldig god av og påknapp til valp å være synes jeg. Nå har det vært noen stille dager på henne, og det går faktisk veldig bra. Siden formen min er bånn nå, så er det begrenset hva jeg orker. Likevel takler hun dette på strak labb, og krever bare sin sedvanlige mengde kos og lek, som ikke alltid er lite da.

Hun er veldig sosial. Både med meg og med Vida. Skal gjerne dele på ting, men har startet å erfare at å dele tyggebein med Vida ikke er så lurt, siden Vida ender med å ta begge da, og Noomi blir sittende å se på bare… Leker er til for lekes med andre. Hun er glad i å kampe, enten det er med meg eller Vida. Og putter enten leka i min hånd, for at jeg skal holde i mot, eller inn i munnen til Vida.

Noomi har også fått en gjeng med halvsøsken/søskenbarn nå og. F-kullet hos Enduro er født nå, og de er etter samme far som Noomi (Molars Säpo) og Alltis kullsøster (Enduros Aquila). Så de er så tett beslektet som det er mulig, uten å være helsøsken. Skal bli spennende å følge dette kullet også.

Men gratulerer med 6 månders dagen til Essi, Ettan, Vilja, Error og Elda! 😀

6 mnds bilde får komme senere i uka. 😉

3 Responses to “6 månder”

 1. Kerstin G Says:

  GRATTIS Noomi från syster Essi !

 2. Eva & Elda Says:

  Grattis Noomi från syster Elda

 3. Ia.w Says:

  GRATTIS,,, till Allra Finaste PartySvenskan!!!!
  Hon ser KanonFin ut,,,,ska bli kul att se henne på riktigt på kennellägret senare i sommar…..

Leave a Reply