Og det var det…

I dag skulle vi vært og gått A spor i Elverum, men det har jo utgått pga kneet til Vida. Litt surt er det, jeg skulle så gjerne har fått startet et par ganger til i Norge i år. Ryktene fra Elverum er at poengene har vært gode, så nå får jeg se langt etter NM starten min. Det viktigste er nå at Vida blir frisk uansett, men jeg aner ikke om vi får en sesong til i A eller ikke… En NM start og tre cert er liksom vår store ønskedrøm (eller min da, Vida bryr seg ikke). Ja ja, jeg får satse hardere på Noomi. Hun får jo noen fler år uansett på seg.

Hadde planer om å reise tidlig opp NM uka for trening mm, men nå trur jeg at jeg heller får se litt på økonomien om jeg kan dra oppover eller ikke, og evt når. Med ferie i juli, så er ikke august en fet månde akkurat. 😛 I tillegg må min kjære bil inn og fikse et hjullager igjen, noe som er passe irriterende, selv om det ikke er det dyreste man skifter. Egentlig burde jeg vel tenke på ny bil snart, men jeg hadde håpet den skulle holde et par år til…

Internett glimter enda med sitt fravær. Har nå lånenettet mitt, men det kommer jeg faktisk ikke inn på nettbank en gang. Så litt frustrerende. Men får vel det opp i løpet av kommende uke. Og det skal bli godt å få tilgang til alt man savner! Fra nettbank, til spill…

Vida har fått mye mindre trening enn hva hun burde ha fått. Hun fikk en tur i bånd i skogen i går, mens den andre fikk frest av seg litt overskuddsenergi. Hadde planer om litt bading igår, men stranden vår var overfylt. Men av og til blir det sånn bare. Ser helidigvis ikke noe forverring, så det er jo bare at det vil ta litt lengre tid å trene opp.

Ellers gikk kvelden med til sushi laging (og spising), Dexter og litt tregt surfing på nett. Noe jeg trur vi skal repetere denne kvelden også, etter litt utendørsaktiviteter. Noen fordeler må man ha for å slippe unna «spytt på en vekterdagen». 😉

Leave a Reply