Bortskjemt bikkje???

Et nytt kapittel i romanen «Vida skal bli helt frisk igjen» ble skrevet idag. Og tur til Katja Petrell ute i Asker. En dame som det er hyggelig å gjøre nærmere bekjentskap med, og som jeg håper vil dele litt kunnskap av seg. Vida ble undersøkt i alle ender og bauger nå, og funnet problemer muskelmessig sett. Så jeg har fått MYE hjemmelekser nå (skulle tru man ikke hadde slikt lengre når man har sluttet på skolen…). Men det er massasje hver dag på den hunden nå faktisk, og øvelser. Så det er vel ikke lenge før den hunden kommer ruslende med badekåpe, dusjhette og kreve lakking av klør…

Blir antakelig prøve å få tatt ferdig massasjekurset. Starte på igjen neste år. Må bare få lest meg opp igjen på det teoretiske og få det praktiske litt mer på automatikken igjen. Samt pugget alle disse musklene og beina. Kunnskapen min stopper ved behandling når dyrene blir syke, og jeg kjenner at jeg trenger mer kunnskap der. En skulle hatt millioner på konto, så kunne en bare ha tatt et par friår og brukt på kurs i stede! Kanskje starte å tippe Lotto i det minste…

Det er merkelig dette med å ha to hunder av og til. Det er mye jeg får gjøre med de en og en. Det eneste Vida IKKE aksepterer overhode, er om jeg går tur med Noomi alene. Da blir det full oppstandelse og hyling i bilen, noe hun faktisk aldri gjør ellers. Jeg kan trene Noomi med Vida sittende to cm unna omtrent uten problemer, men grensa går visst ved tur… Det er en «familiegreie» tydeligvis. 😛 Men, men. Problemet har vi fått løst, og da får hundene tur på en gang som passer begge to nå. Litt urettferdig mener Vida at livet er, men sånn får det bare være en stund framover.

Treningsmotivasjonen er litt dårlig akkurat nå, så det passer jo greit med en valp og en skadet hund nå. Ikke noen å starte med overhode uansett.
Helgen er det sporkurs, og det gleder jeg meg til. Blir å gå bare med Noomi. Så skal jeg se om ikke Vida kan få noe langs en vei eller noe bare for å gjøre noe. Og så får hun få være litt ute i pauser og slikt. Håper en liten puff da, men blir nok bedre etter hvert igjen.

Det viktigste nå er å få Vida frisk igjen uansett. 🙂

One Response to “Bortskjemt bikkje???”

  1. Ingrid Says:

    Motivationen går lite upp och ner för oss alla. Själv hade jag kommit i håg fel datum på en tävling som jag tänkte anmäla till i sommar. Nu blir det tydligen inga fler tävlingar förrän SM ser det ut som.

Leave a Reply