Spordag

I dag ble det det to korte spor til jentene.

Noomi fikk et spor rett fram full av leker og pinner. Lekte masse med hver gjenstand. Hadde med en person, da det er det vi trenger å trene på. Null interesse for vedkommende. Hun hadde mye høyere interesse for gjenstandene idag, og mye mer spornøye. Gikk over en pinne. Leker like godt med alt som ligger i sporet heldigvis. Tiden på sporet aner jeg ikke, men jeg trur det ble over to timer faktisk. Så tid bekymrer ikke den frøkna akkurat.

Vida fikk et spor som var ca 200 korte skritt, og som gikk for det meste på gammel traktorvei (eller, er vel egentlig vei for militære kjøretøy for å være helt korrekt). Jobbet ganske greit, men ser at hun forventer å kaste og leke med pinnene, og er ikke helt fornøyd med bare å få godbit. Hun er kvikkere, mer på alerten og tigger mer om aktivitet nå, så tydelig at kneet har plaget henne. Men nå som hun er bedre, ønsker hun å holde på mer også.

Forsøkte meg på skrekkfilm igår. Den koreanske «In to the Mirrors» fra 2003. Skrekk og skrekk fru blom. Kjenner jeg blir litt lei av å ikke finne noen skikkelig skumle filmer! Så om noen har tips til filmer som virkelig skremmer vannet av en, så si i fra da!

Leave a Reply