Fysiotime for Vida

I går var Vida hos fysioen igjen. Hun er kjempeflink, og gleder seg til å komme opp på bordet. Katja sa hun var blitt mye bedre, og det er jeg utrolig glad for. Hun er virkelig på rett vei nå! Ser det jo på bevegelser, og på humøret til Vida. Hun starter å bli sitt vante, gamle seg igjen, så kneet har nok vært mer plagsomt enn hva jeg har antatt.

Hadde med griseøre til henne, siden hun har blitt litt bortskjemt av Kristin der, og forventer å få det. Men det var helt feil at hun fikk det fra meg. Da bare slapp hun det på gulvet. Så gav Katja henne det, og da ble hun fornøyd og spiste det. Rare hunden min.

Edit:

Vida fikk forresten møtt en katt på veldig kort hold igår. Og snakk om forandring! Da jeg fikk henne blokkerte hun fullstendig på synet av katt. Hun var fullstendig kullsvart i blikket og ingenting nådde inn til henne. Mange års jobbing med dette har nå endt i at nå kan hun se katt mens hun selv er i bånd i det minste. 😀

Leave a Reply