Svømmetrening

I dag har jentene vært og svømt, og Noomi har hatt sin første skikkelige svømmeøkt. Hun har ikke ville svømme alene før idag.

Kom plutselig på at jeg har jo filmfunksjon på kameraet, så fikk filmet den siste strekken deres. Noomi er sliten her, så snur halvveis. Videoen kan dere se på følgene link (trur jeg, satte den som offentlig, så da bør vel alle kunne se den?)

https://www.facebook.com/video/video.php?v=10150880269607330

Tok litt tid før Noomi startet å svømme etter, men hun kom fort inn i det. Regner med at hun blir bedre til å svømme jo eldre hun blir. Teknikken hennes forbedret seg på hver strekke. Hun er den yngste valpen jeg har hatt som har svømt så mye som hun gjorde idag.

Bevegelsene til Vida var veldig fine etter svømminga, så vi har ikke overanstrengt kneet i det minste. 🙂

One Response to “Svømmetrening”

  1. Ingrid Says:

    Så skönt att det går framåt med Vida och kul att Noomi gillar att simma.

Leave a Reply