Bading + bilder

I dag var vi borte på badeplassen en tur. Måtte jo benytte at det var opphold til å ta litt bilder av Noomi, det har det blitt fint lite av. Fordelen nå er at hun faktisk har startet å kunne sitte i ro, og det gjør jobben lettere.

Så tenkte jeg at de skulle få svømme om det ikke var for mange folk der, og heldigvis var det bare noen i andre enden av stranda. Så da var det på med vester for jentene, og på med badeshorts for meg til og med. Jentene koste seg en stund før jeg klarte å dukke meg under vann, men så fikk jeg mannet meg opp og svømt litt selv. Noomi svømte masse idag, og har kommet seg virkelig på det området og koser seg stort.

Så mest Noomi bilder, og litt Vida:

One Response to “Bading + bilder”

  1. Merete Says:

    Så fine bilder!
    Liker ærverdigheten til Vida, jeg – hun minner meg om Gaya. Akkurat sånn som flotte damer skal være! =)

Leave a Reply