Regnfull trening…

Helgen har ikke budt på de store treningene for hundene.

I går regnet det noe sykt, og da har man lett for å korte ned treningspassene noe. Det ble felt på Noomi, og litt lydighet på begge.

Feltet til Noomi var jeg ikke spesielt fornøyd med. Første sending gikk helt utmerket. Men andre gangen så glemte hun tydeligvis at det var noe der ute hun skulle hente. Litt teflonhjerne da, og jeg kjente jeg ble noe irritert på henne… Satt henne igjen på midtlinja, og gikk ut for å gi henne en påvirkning. Da klarte hun å komme seg ut av båndet, men det positive var at hun faktisk ikke så på meg en gang, men hadde kun fokus om å hente gjenstanden.

Lydigheta så var det mest for å få Noomi ut i regnet for å lære henne at man holder på med slikt, selv om det er vått. Men ingen fare der. Hun brydde seg ikke om regnet, og ikke at jeg gikk overende noen ganger på fri ved foten. Nå var det såpass glatt at vi ikke fikk gått så mye fri ved foten, men synes jeg faktisk kan strekke avstanden hun går ganske fort.

Vida fikk trene hals og innkomster. Og hun var flink på begge deler. Gått utrolig raskt å bytte det på henne. Hun fikk også være med å tråkke feltet.

Så var det middag hos ei i treningsgruppa vår, og det smakte helt utmerket! 😀

I dag ble det ikke trening, siden jeg ikke var helt i form da jeg våknet. Og da trener man ikke hund rett og slett. Så det ble en tur med jente i stede, slik at de fikk strukket litt på beina sine. Vida går veldig bra på beinet sitt, og de fikk løpe litt sammen også. Bare passe på at Vida ikke tar helt av… De har nok savnet utrolig mye å ikke få leke sammen i det siste. Ellers har dagen blitt brukt på gaming, kosing av hundene, webdesign og rett og slett noe så kjedelig som husarbeid (men det må jo til…).

I dag er det tur til Kristin, og da håper jeg at hun også har gode nyheter til oss!

Leave a Reply