Hva gjør hunden når man blir angrepet?

Har alltid tvilt på Vida at hun ville holde når det gjelder. Hun har alltid vært vanskelig å få til å «fyre opp» på folk da jeg kjørte med henne, og ville helle kose og være snill og god. Men i natt viste hun hva hun er god for.

Enkelte mennesker er bare merkelige. Og mer eller mindre gale. Vi skulle ut og lufte. Krysset en vei, og oppover på fortauet på andre siden kom en mann. Han startet rope og komme med en haug med trussler på hva han skulle gjøre om jeg slapp hundene. Jentene mine var i bånd, så jeg sa han kunne bare passere så skulle jeg holde de. Men han gav seg ikke akkurat. Etter en god del trussler til, så forsøkte han seg på å gå til angrep på oss. Og hvem kunne tro at Vida kan bli så sint? Hun stod foran meg, i stramt bånd og fortalte hva hun virkelig mente om han. Etter å ha sparket etter henne tre ganger, men uten å tørre å gå helt inn i henne, så trakk han seg. Og det siste han ropte etter oss var at skulle drepe oss langsomt…

Noomi ble litt skremt. Og det er forståelig. Hun er tross alt bare straks 8 månder. Dette var alvor, og garantert skremmende for henne. Og hun brukte litt tid på å avreagere. Men jeg anser det som normalt. Det var ikke verre enn at hun var lykkelig over å treffe et menneske rett etterpå. 🙂

Vida derimot avreagerte med en gang trusselen var over. Men nå vet jeg i det minste at jeg går ganske trygt med henne rundt meg… Og så får man håpe at man aldri trenger å se det igjen.

3 Responses to “Hva gjør hunden når man blir angrepet?”

  1. Mailin Says:

    Flinkeste Vida, man skal ikke kjimse av disse hundene våre 😉

  2. Inga Says:

    Shit… for en opplevelse! Ekkelt og skremmende! Men flink Vida som er dyktig på å skille på hva som er hva 🙂

  3. Ingrid Says:

    Men så otäckt. Jag var med om något liknande när jag miljötränade Allti inne i stan. En man kom fram och slängde en cigarettfimp mot Allti på ett väldigt provocerande sätt. Jag tror dock aldrig att hon han fatta vad som hände.

Leave a Reply