Tur i solskinn for en gangs skyld!

I dag tok vi med oss GPSen på tur, og gikk på nye områder. For en gangs skyld denne sommeren, er det jo sol ute i tillegg.

Som de fleste som får med seg hva som skjer i Norge vet, så har det forsvunnet en 16 års gammel jente er i Oslo. Mange frivillige er ute og leter, og siden vi er ute på tur selv, så tenkte jeg at jeg kunne gjøre bittelitt nytte for meg. Siden Vida fortsatt er under opptrening, så er det jo litt begrenset hva man får gjort sånn sett. Men alt er bedre enn ingenting regner jeg med. Oppfordrer alle som er ute og går tur i disse dager være litt ekstra observante!

Jentene storkoste seg i hvert fall, og ble noe ufattelig møkkete også. Min lærdom er at jeg bør satse på Muckboots på ukjente områder. Å gå med GPS var egentlig ganske greit, og gjør at man faktisk har mulighet for å finne seg noen nye runder å gå. Denne ruten trur jeg ikke er så veldig brukt sommerstid, men var litt skuffende kort. Men når Vida blir enda bedre i beinet, så skal vi ikke se om vi får den til å bli lengre også. Men skal starte å gå litt mer med GPS utover høsten fant jeg ut.

Noomi synes forøvrig at det å bli dusjet er å kvalifisere som mishandling nesten, selv om gjørmebad går under fornøyelser. Rart hvordan vann oppleves så forskjellig egentlig. Nirm hatet regn eksempel, men kunne bade i en evighet. Hun elsker derimot å bli tørket, og prøver å krype inn i håndduken mens jeg tørker Vida også.

Nå er de slitne og fornøyde, og sover søtt.

Noomi var forøvrig på date med bestekompisen sin igår. En aussie hannhund som er et par månder yngre enn henne. De har det utrolig kjekt sammen, og leker fint. «Dotten» (som han foreløpig bare heter) var litt for ufin i følge Noomi igår, og lugget henne skikkelig i siden. Snakk om bråstopp for å fortelle med et blikk om hva man syntes om slikt. Anette tok en haug med bilder, og de ligger på Facebook for de som vil se på gale valper. *ler*

Vidas bestevenninne er dessverre ikke blant oss noe mer. Tirsdag fikk corgien Amiga slippe, da hun har hatt store problemer med hoftene (HD). Vida gikk rundt fra rom til rom igår, for å se etter Amiga, og savnet nok venninna si…

Avslutter med en stripe av en av mine favoritt tegneserier «Calvin and Hobbes», som beskriver Nirm veldig godt.

Leave a Reply