Vida skadet igjen… :-(

Da skjedde det som ikke skulle skje. Vida skled i skogen idag, og fikk en strekk på venstrebeinet sitt. Hun hylte skikkelig til, noe som er sjeldent for henne. Og jeg mistenkte kneet med en gang. Heldigvis dukket Kristin opp på treninga idag, og fikk sett på henne. Og jo da, Vida har skadet kneet sitt igjen. Ikke like ille som sist heldigvis, men nå starter ny opptrening igjen.

Så nå sitter jeg og vurderer om jeg rett og slett skal pensjonere henne fra konkurranser. Og la henne leve livets glade dager, bare med å kose seg med å gå spor og gjøre morsomme ting. Å konkurrere i A er belastende for kroppen deres, det er det ikke å komme bort fra. Dvs gi opp mine drømmer om N BCH på henne og et NM start…

Dagen idag er tilbrakt i Fetsund med tanke på stevnet. Det er noen timer som har gått med til det. Litt for mange føler jeg…

Noomi fikk trene litt, men jeg var ikke helt fornøyd med treningen hennes idag. Noe fungerte veldig bra, annet ikke fult så bra. Men et er vel sånn det skal være av og til…

Vida har fått smertestillende ikveld, og sovet med beinet sitt innpakket i BOT filten sin. Og så håper jeg at hun blir bra snart. Kjente at hele motivasjonen min knakk litt idag mhp trening, og må innrømme at jeg har vært litt lei meg ikveld. 🙁

Leave a Reply