Pensjoneres eller ikke?

I dag er det hviledag for Vida. Det skal bli noen korte rusleturer bare i bånd, med kjøling av bein og BOT filt på. Så får heller Noomi få seg en liten lydighetsøkt senere. Selv kjenner jeg at jeg trenger en hviledag fra sporstevnet, før man går fatt på siste rest i morgen.

Og jeg har drevet og tenkt litt. Om Vida skal pensjoneres eller ikke.

Jeg har bestemt meg for å ikke melde på i Nannestad, fordi terrenget der kan være tøft. Så får jeg evt se om jeg melder på i Sarpsborg, der det er jordespor og (om de bruker samme felt som sist), et felt som ikke har tøft terreng.

For Vida har det ingenting å si om hun blir pensjonist eller ikke. Som med Nirm, så kommer hun til å bli holdt i trening for det. Og da primært spor da jeg har planer om å se hvor langt jeg kan utvikle henne på det området den dagen hun pensjoneres. Spor er ikke belastende sånn sett, dersom ikke terrenget er det. Men noen steder er det tross alt ganske tøffe terreng.

Appellen er faktisk det jeg anser som mest belastende. Løpe fort fra stillestående, kryp og å snu brått bl.a. Det veit jeg at hun sliter med med vondt kne, ergo hun belaster det beinet når hun går appellen.

Det sure er at jeg må gi opp mine drømmer med henne da. Det er litt tungt faktisk, men for meg så er hunden viktigere. Nå er jeg nok noe pessimistisk sikkert, men jeg tenker at jeg heller vil at hun skal bli gammel og leve et lykkelig liv, ikke presses for å oppnå mine mål innen konkurranse…

Vi får se hva framtiden bringer rett og slett…

Leave a Reply