Aldri mer…

Da var årets A og B sporstevne for SHK over, og det var vel ingen spesiell høydare sånn sett. I går gikk alt knirkefritt, men ikke idag. Ikke alle forlot plassen like fornøyd idag trur jeg, og jeg kjenner at jeg ikke liker helt at mine manglende evner til dette ødelegger for andres muligheter for prestasjoner og konkurranser. Så aldri mer… Denne jobben får noen andre ta seg av rett og slett.

Sporet mitt igår bar nok ikke preg av kjedsommelige lange strekker akkurat. Jeg synes det er ufattelig kjedelig å gå rett fram, så jeg hadde nok vært litt overivrig på vinkler. 😛 Jeg er nok overbevist om at jeg har gått mye lengre rett fram enn jeg egentlig har gjort… I dag trur jeg at jeg var noe bedre på å kunne faktisk gå rett fram. 😛 Uansett kom gårsdagens ekvipasje inn med 8 pinner, og dagens med 7 pinner.

Hundene mine har ikke hatt så hyggelig helg. Det har vært mye i bilen for de, men sånn er det dessverre når man arrangerer stevner. Noomi har fått ligge og overvært en del skudd idag, så konklusjonen er at dette er noe som bryr henne nada. Vida flikker jo ikke på ører en gang når det skytes, enda hun fikk sin første opplevelse av 4 skudd på en fellesdekk i en konkurranse. Det er visst veldig fy-fy har jeg fått høre, selv om jeg ikke ser problemet med å gjøre det med en 5 års gammel hund man veit er 100% skuddfast og trygg i dekken. Siden jeg har planer om å debutere med Noomi før hun er 5 år gammel, så kommer jeg jo ikke å gjøre det med henne.

Nå går det mot jobbuke, og det skal faktisk bli deilig. Denne friuka har vært hard rett og slett. Nå har jeg bare sikkert bare sånn ca 10 mil eller noe igjen å gå før jeg får fri igjen, så det skal rett og slett bli deilig å få slappet litt av…

Edit: Kristin sjekket forresten beinet til Vida igår på stevnet, og det var allerede på bedringens vei! 😀

One Response to “Aldri mer…”

  1. Ingrid Says:

    Det tar på krafterna att arrangera tävlingar. Jag har två spår som jag ska snitsla till klubbens tävlingar nu i september.

    Har du möjligheter att komma på valpträffen den 30 september förresten?

Leave a Reply