Blåsebortdagen

I dag var det valpekurs. Nest siste gang. Og idag blåste både hjernecellene og vettet bort på begge hundene mine.

Siden vi var oddetall idag, og skulle jobbe to og to sammen, så var jeg raskt og fikk «fridd» meg plass til å pusle for meg selv. Er sikkert ikke den letteste kursdeltageren bestandig, fordi jeg gjør som jeg vil og ønsker. Veit hva jeg har å trene på med Noomi, og foretrekker da og gjøre det jeg kan alene, og få hjelp av de jeg trener fast med ellers.

Vi trente på innganger, utgangsstilling, bli sittende og bli liggende idag. Men Noomi var overhode ikke på nett idag, og det virker som hun rett og slett var litt blåst bort mentalt. Hun kunne plutselig falle ut midt i en repetisjon idag. Og virket unormalt ukonsentrert og lett forstyrrelig.

Så skulle Vida få en økt, og det eneste seriøse Vida kunne gjøre idag, var å halse. Ellers kunne hun overhode ikke noe. Hun skulle bare tulle, tøyse, trickse og spise godiser. Fri ved foten var som å gå med en potetsekk, og fremadsendingen vår ble «lek i sandkasse» i stede. Ja ja. Hun var i det minste i godt humør da, og det er bra!

Leken til Noomi var forøvrig ikke noe problemer med. Det manglet ikke intensitet i den akkurat, og jeg merker at jeg har skiftet over til en større bitepølse. Mer å bite i, mer moro.

Så idag blåste vel hele treningen bort… 😛

Noomi har forresten starter å være litt alene hjemme nå. Hun har vel hatt sin femte gang alene idag. Er jo sammen med Vida vel og merke. De går selvfølgelig løs i hele leligheten. Pga plasseringen av vannkoppen, har de også tilgang til badet. Og her har Noomi en liten uvane med å hente ut sokker fra skittentøyskurven, noe hun også kan finne på å gjøre på natta. Hun bare bærer på de. Nytt er nå at hun også forsøker å putte leker og andre ting oppi den kurven. 😛

Forøvrig et lesbart innlegg i Pedigree Dog Exposed bloggen ang farger. Anbefales!

Leave a Reply