Foredrag med Eva Bodfäldt

I dag var det foredrag med Eva Bodfäldt. Det handlet om on/off trening, og det var noe jeg tenkte kunne være lurt å ha litt mer kunnskap om. Foredraget var bra og engasjerende.

Så brøt jeg mitt forsette om å ikke kjøpe nye hundebøker før jeg hadde lest ut alle de jeg har. Enda jeg har Kontakkontraktet fra før. Men denne var nyere versjon, jeg fikk den signert og med DVD og et lite hefte med. Og siden pengene var svenske og liggi i bilen aldri så lenge (fra 2008 fant jeg ut *ler* ) så gjalt det ikke tenkte jeg… 😛

En vakker dag skal jeg gå kurs med Eva. 😀 *dårlig hint til en viss oppdretter dette* 😛

Noomi er forøvrig 9 månder idag. Så vi får komme oss ut og ta noen nye bilder i morgen. Ligger forøvrig noen på FB av lekedaten hennes med aussien Doffen. Noomis bestevenn.

One Response to “Foredrag med Eva Bodfäldt”

  1. Ingrid Says:

    Ja, du vet att du är välkommen hit. Och om vi inte skulle vara hemma, så kan du få låna nycklar.

    Vi ses på torsdag 🙂

Leave a Reply