Skogstur med off-trening

I dag var det skogstur på jentene. Med tanke på foredraget igår også, så fikk vi lagt inn noe off-trening også. Noomi er den jeg trener der, mens Vida må bare må være lydig. Å «sitte sekk» (som Eva kaller det), er noe jeg trener hundene mine ubevisst til, og Noomi roet seg med en gang da. Men å sitte på en sten og se på ingenting, det var ikke helt hennes greie. Men etter å ha sitti noen minutter, la hun seg ned. Og da fikk hun godis og så tuslet vi videre.

Har også tatt en avgjørelse på at de ikke får lov til å herje vilt og voldsomt lengre i skogen sammen. Pga kneet til Vida. Ellers får ikke Vida gått løs. Nå er jo hun ikke helt frisk igjen enda, så da er det litt viktig at hun også får glede av turen synes jeg. Så det er trening på at de ikke får leke tullng noe mer også. Noe som går framover også. Vida er den som må kontrollere seg nå pga kneet, og Noomi får løpe som hun vil. Noe som gjør at hun løper minst tre ganger så langt som Vida. Den hunden elsker rett og slett å løpe.

Trur ikke Noomi har så veldig mye mer igjen å vokse i høyden, og jeg håper at hun stopper straks. Hun er liten og fin i størrelsen nå, og jeg håper hun blir lavere enn Vida. Har enda noen cm å ta igjen på henne.

Fikk tatt litt bilder av de også idag. Noomi har laaaang tunge her, siden hun har løpt en hel masse først. 😛 Men å se normal ut på bilder idag, var ikke lett. *ler* Hun har ikke helt samme naturlige anlegg for å posere som Vida, som gjerne setter seg fint med en gang hun hører jeg skrur på kameraet.

Her er et lite utvalg av dagens bilder i hvert fall, så har man fått dokumentert at Noomi er veldig søt, noe rar og har lang tunge. 😛

One Response to “Skogstur med off-trening”

  1. Ann-Margret, Vinja & Bozza Says:

    Att förstå norska kan jag tyvärr inte skryta med att jag gör, den är mera än usel 🙁 Men korten på dina fina flickor är i alla fall super fina 🙂

    Hon har verkligen blivit stora damen lilla Noomi 🙂

Leave a Reply