Siste Caniskurskveld

Forrige uke var ikke Noomi akkurat drømmehunden å jobbe med, og jeg trur nok det har en sammenheng med at løpetiden har startet nå. Kurset forrige tirsdag var hun rett og slett ikke moro å jobbe med overhode. 😛 I går derimot, var hun tilbake til sitt «vant jeg» heldigvis, og hun er ufattelig moro å jobbe med!

Noomi er en utrolig lett hund å belønne. Hun jobber for kamplek, jaktlek, for mat og for det sosiale i form av klapp og kos. En utrolig allsidig hund å belønne rett og slett! Jeg digger seriøst å jobbe med den hunden… Hun leker godt, og har en god slipp, så det gjør det jo også veldig lett å leke med henne som belønning.

Vi fikk trent på innganger i ring (nå er vel ikke ringbånd det Noomi kommer til å se oftest, men innganger på plassen er nyttig å kunne gjøre på en ordentlig måte for det. 😛 ).

Fikk også trent på utgangsstillinger, sitt, dekk, holde posisjon i sitt og dekk, holde fast og faktisk litt innelagt rotrening også.

Det var forøvrig siste kursdagen på Caniskurset vårt, så nå er det ikke noen mer kurs for oss i år etter hvordan ting har blitt lagt opp. Vi hadde planer om et kurs i Sverige til, men det ble dessverre lagt i arbeidshelgen min. Så da utgår det. Veldig synd, for det hadde jeg gledet meg til.

Leave a Reply