Matdag…

I dag har det vært den store hundemat hentingen. Og pga priser og at enkelte svensker spiser ganske mye, så valgte jeg å kjøpe 20 kgs blokker for så å dele opp. De 40 kg til Vida som var ferske gikk veldig greit, men Noomi sin mat var frosset, så det måtte ligge litt til tining. Og det blir et sabla mye mer gris av det faktisk. Men fra neste henting så spiser de den samme maten, så da får jeg alt ferskt. 😛

Hundene har tatt stor del i arbeidet med nøye overvåkning av at jeg deler det opp riktig, tatt på seg jobben for å få plasten helt ren så den kan resirkuleres (det står nemlig i brosjyren at den skal være ren har de fått med seg), og Vida har spist middagen sin i smug på badet, så hun får ikke mer mat idag. 😛 Det er visst nemlig selvbetjening også idag…

Noomi har funnet sitt utkikspunkt for dagens oppgave. Dårlig mobilbilde, men det får så være. 😛

I morgen er det trening i hallen i Drammen, men det ser ut som det blir lite folk der. Da får jeg kjørt noen lange innkallinger og trent fremadsending med Vida i det minste. 🙂

Leave a Reply