Trening i Drammen

Som forrige sesong, så har vi også i år leid oss inn i Drammen Hundepark. Utrolig flotte forhold å tren der. Lyst og luftig siden det er et gammelt drivhus.

Det var dårlig oppmøte i dag, og vi var bare fire stykker. Vi bruker å ha tak på åtte, pga plassen rett og slett. Men fordelen var at det var god plass der idag da! Jeg fikk trent en god runde med fremadsending med Vida også, og hun går veldig godt i den hallen. Derfor er det utmerket å få terpet litt på ønsket fart på travet, og hun har også veldig fine tempovekslinger og retninger der. Selvfølgelig fordi hun ha hjelp i form av vegger etc, men så får man litt terping på riktig atferd rett og slett.

Det Vida ikke liker å gjøre i den hallen, er å apportere. Glemte det i farta idag, og da får jeg alltid dårlige apporteringer. Så det er ikke noe vits å trene der. Hun har ikke det ute, og vi kommer aldri til å konkurrere der. Ellers fikk hun trent innkalling med stå. Bra ståmoment, men hun har funnet ut at hun ikke trenger å bli liggende til jeg roper, det er bare å gå etter for tiden. 😛 Og så terpet vi litt på hoppet med tanke på innkomsten der, og krøp en ganske bra kryp. 🙂

Noomi har fått hoppe for første gang idag. Lavt hinder, og kun med tanke på å ta seg over hinderet i forhold til meg (både til og fra meg). Jeg trur jeg skal «stjele» oppdretters tanker på å få henne mer framover etter hoppet og få økt avstanden til hinderet. Men hoppe kan frøkna i det minste.

Siden de har fått speil der, fikk vi trent litt utgangsstilling foran det. Og veldig greit å ha noe å se på. I tillegg så var det ypperlig å få trent på bli sittende/liggende og gå i fra med ryggen til, siden jeg kunne se henne hele tiden. Hun har blitt veldig stødig der nå, så vi kan strekke både tid og lengde mer og mer nå.

Kjørte noen metallapporter. Hun er tidvis mer opptatt av å få tak i apporten enn leka si. 🙂

I morgen setter vi kursen mot Sverige. 🙂 Og det blir ikke akkurat feil. Gleder meg veldig, selv om det blir litt rart å reise uten Vida denne gangen…

Leave a Reply