2 x Eva Bodfäldtkurs

Da var man kommet hjem etter noen travle, men begivenhetsrike dager i Sverige.

Torsdag satte vi kursen østover mot Eskilstuna. Denne gangen var Vida igjen hjemme, og det er uvant og rart og reise uten henne. Vi er jo en flokk som er vant å tråkke i hverandre hele tiden, og når en mangler blir det rett og slett rart. Men egentlig trur jeg det var det beste for alle parter sånn sett. Reisen gikk greit, og i mangel av ny lydbok på CD, og at jeg ikke gadd å sitte med MP3 spiller på øret i så mange timer, så gjorde jeg noe sjokkerene og rart, nemlig å kjøpe musikk CDer. Kan ikke huske sist jeg gjorde det. 😛 Så da sang man seg til Eskilstuna i det minste. 😛 Musikksmaken min er nok heller litt odd for alderen, men men. Ikke alle kan like det som lages i disse dager. 😉 Vi kom oss vel fram, ble vel fødd og kom oss vel i seng.

Fredag bar kursen mot Stockholm og kurs i konsentrasjon med Eva Bodfäldt. Vi hadde observatørplass, og egentlig passet det utmerket. Det ble noen lærerike og underholdene timer, da Eva også er en underholdene foreleser å lytte til. Og med oss hjem fikk vi masse nye tips og teknikker jeg gleder meg til å prøve ut.
Fredag kom også eierne til Enduros Falko, og må si at det er litt festlig at første gang jeg treffer de er i Eskilstuna, når vi bor i samme by og trener i samme klubb. 😛

Lørdag var det fri ved foten kurs. Først var det terori, og jobbe sammen to og to, og etter lunsj jobbet vi en og en. Fikk vist fram Noomis problem, og fikk masse gode tips som vi skal sette ut i trening nå! Været viste seg ikke fra den beste siden, men takket være Ove fikk vi orden på viskeren som hadde planer om ende livet sitt på E20 i det minste…

Søndag bar turen hjem igjen, og vi er landet og er slitne og fornøyde etter oppholdet. Det er et lite stykke å kjøre, men veldig hyggelig å ta turen over. 🙂 Nå har vi også en haug ed notater som skal renskrives, og tanker som skal stokkes.

I morgen er det kiropraktortur for jentene. Noomi har fått en smell og strekk etter lek, mens Vida har jo sine vante turer dit.

Leave a Reply