3 x Kiropraktortime

Synes jeg burde snart få VIP klubb kort hos Kristin. Ikke nok med at jeg går til henne selv, anbefaler henne til de som trenger en god kiropraktor, men nå har jeg søren meg både hatt med meg pasient til henne og skal kjøre en pasient dit neste månde. 😛

Vida skulle som vanlig tilbake for sin 6 ukers time. Det fungerer utmerket for henne å gå hver 6. uke, for da starter hun å låse seg opp igjen, og vi får knekket det opp før det blir et problem. Og hun må nok gå til Kristin resten av livet sitt (ergo Kristin har ingenting med å flytte langt avgårde eller noe. 😛 ). I dag var nok Vida litt for fokusert på griseøret hun vet hun får, så om Noomi skal til Kristin på dager Vida ikke har time, så må nok Vida få komme inn for øret sitt først. 😛 Ellers er hun grei å behandle.

Så var det Noomis tur, og hun har blitt mye bedre etter den smellen hun fikk. Nå får hun nok bompelekforbud resten av livet sitt, for jeg vil ikke ta sjanser på skader av den grunn. Kjenner litt for mange hunder som har blitt skadet alvorlig under lek, så hun får holde seg til Vida rett og slett. Hun kan ikke lempes rundt som Vida da, i hvert fall ikke enda. Så må behandles stående. Men nå har jeg startet å trene mer på den type handtering. Legges ned på siden, strekke ben i alle retninger mm.

Så hadde vi med oss kelpien Opsis på lasset, som har en litt uheldig sykehistorie bak seg. Og hun hadde både noen skjevheter og auer her og der. Men var veldig flink. Eieren Maria har ikke bil (eller lappen vel?), så litt vanskelig å komme seg ut dit. Opsis måtte tilbake om 14 dager, så da har jeg sagt at vi kjører de ut da også, selv om mine ikke skal dit. Så har jeg nå noen som kan komme og veie opp hundemat sammen med meg neste gang (som er drittkjedelig, og hardt for de som ikke har en kropp som fungerer 100% bestandig).

Nå er det arbeidsuke her. En hel uke til frihet og lek igjen. 😛 Noomi har heldigvis «lekser» fra kurset som vi kan pusle med lett i en travel arbeidsuke. 🙂

One Response to “3 x Kiropraktortime”

  1. Anette Says:

    Du,jeg skal til kristin halle den 5.nov er det da MAria skal dit? for da kan hun jo haike med meg evnt 🙂

Leave a Reply