Bilder utrolig nok…

Nå har det blitt friuke igjen for oss, noe hundene aldri har så mye i mot. Ikke jeg heller for den saks skyld. En av de beste tingene med jobben min, er at jeg har fri en hel uke ad gangen. I tillegg til at jeg er alene hele tiden på jobb. 😛 Hvordan folk orker å jobbe i et kontorlandskap med telefoner som ringer, PCer som surrer, folk som prater og alt det der er meg ukjent…

Noomi har fått sitte med dekken på i bilen idag for første gang. Ikke for at det var så veldig kaldt, men som en test for å se om hun beholder ting på eller tar det av seg. Og da er det bedre å finne det ut nå, enn når hun skal ligge litt i bilen på vinteren og tar det av seg og blir kald. Hun rørte det ikke overhode. 🙂 Skal sjekke ut om hun kan arve noen av Nirm sine gamle BOT dekken nå. Han var jo mindre enn Vida, og det er jo Noomi også. I tillegg til at hun er mye kortere også. Hadde vært kjekt å slippe å kjøpe en hel ny «garderobe» sånn sett, en kun det beste er godt nok for mine jenter. 😉

Sesongens første snø har kommet, og det er noe jentene setter stor pris på. Min begeistring er ikke like voldsom, og jeg har vel ikke helt innsett at vinteren er her enda, siden jeg var både for dårlig kledd og skodd på dagens tur. Så vi kom oss ikke alt for langt, men de fikk kost seg godt for det. I tillegg var det jo endelig vær ute til å ta med kameraet! 😀

På treningsfronten har det blitt for det meste bakpartskontroll på Noomi, så ikke så mye spennende å skrive hjem om sånn sett.


«Ha dekk vekk din valp»


Noe mørkt da, men måtte ha med dette. Jentene deler pinne.

2 Responses to “Bilder utrolig nok…”

  1. Eva & Elda Says:

    vackra foto….ni har ju snö

  2. Mikkel Says:

    Takker. 🙂

    Snøen var kortvarig, og nå er alt bare vått igjen her.

Leave a Reply