Mål 2012 – hvordan gikk det?

Siden konkurransesesongen vår er over, så kan vi jo ta en oppsummering på målene vi hadde og hvordan det gikk. 1. desember hadde vi disse målene:

Vida:
– Få cert i spor – Vi har fått to certpoeng til. Vida skadet seg i april, gikk to konkurranser til certpoeng med skadet kne, så egentlig er jeg fornøyd med det. Hun har ikke konkurrert siden mai i år pga skaden.
– Kvalifisere oss til NM – Det målet utgikk da terminlista ble lagt ut, da jeg så at det ble for få stevner. Vi kvalifiserte oss ikke.
– Utvikle henne videre som sporhund – Det har blitt lite trening pga skade, men hun har fått bevist at hun nå starter å takle asfalt og grusspor også.
– Få orden på sporoppsøket vårt – Oppsøkene våre har vært på 8 – 10/10, 10/10 og 10/10 i år. Så det har gått i riktig rentning.

Valpen (med forbehold at det blir valp på meg…):
– Hentes, elskes, skjemmes bort og få en god hverdagslydighet – Dette er vel egentlig på veldig god vei. Hun er høyt elsker og godt bortskjemt allerede. Det meste av hverdagslydigheten hennes er også bra. Særlig innkalling er jeg veldig fornøyd med.
– Hverdagslydighet, hverdagslydighet, hverdagslydighet – Og det er her treningen vår har vært hovedfokus.
– Starte opp sportreningen – Det har vi gjort. Og kvaliteten på sporet hennes er også veldig bra. 🙂
– Få gode grunnferdigheter – Vi har en god del som er ganske bra. Fri ved foten er vi ute og kjører litt, men det som jeg er ufattelig fornøyd med henne på er hennes utrolig gode lek med gode slipper! 😀 Nå ble hun ikke så rent klikkertrent som jeg ønsket at hun skulle være, men vi trener nå positivt selv om jeg må bruke hjelpere litt mer enn planlagt.
– Starte med fremadsending – Det har vi startet med så vidt.

Meg:
– Få kontroll på nervene på sporoppsøket (det er eneste steder jeg sliter nå) – Ja! 😀
– Lese fler hundebøker – Tja, noen har det blitt.
– Reise med som duskepike til NM med Anne om jeg ikke kvalifiserer meg selv. – Nei. Jeg gadd rett og slett ikke å bruke penger på å reise når jeg selv ikke skulle delta.

Skikkelige mål for 2013 skal vi sette når terminlistene kommer ut. I fjor lærte jeg den leksa at ikke alt går etter planene med tanke på hvor mange starter jeg hadde mulighet til å få i Norge før NM. 2013 blir mest sannsynelig Vidas siste sesong i bruks, så jeg skjønner jo at N BCH ikke er så veldig aktuelt lengre. Så vi skal vel egentlig bare gjøre best mulig ut av det til neste år. 🙂 Kanskje ikke hunder som Vida kommer til NM og blir N BCH, men hunder som Vida går faktisk til certpoeng med vondt kne. Det er mer enn mange friske hunder gjør. 😉

Noomi skal røntges, MH-testes og så må treningen avgjør konkurransemålene våre. Vi har det ikke akkurat travelt…

One Response to “Mål 2012 – hvordan gikk det?”

  1. Merete Says:

    Gratulere med mange oppnådde mål! Alltid gøy med målsettinger og dertil hørende oppsummeringer på hvordan det har gått =)
    Regner med du skal kose deg like mye med hundene i 2013 som i 2012 uansett konkurranseresultater :o)

Leave a Reply