Sportrening mm.

Lite blogging i det siste, men likevel nok som skjer. Men ikke alltid man føler man har ork for å blogge, eller finner noen vettuge ord å sette ned på papiret…

Torsdag var jeg på seminaret som Royal Canin arrangerte på Lillestrøm. Handlet om sportshunder og ernæring, men det var ikke sånn veldig nytt felt for min del. Mye av det var rett og slett repetisjon fra da jeg gikk på universitetet. Men det skader jo ikke med litt repetisjon. Noe nytt tar man alltids med seg uansett. Og så fikk vi god mat, og et par hundebøker som takk for at vi gadd å komme (samt litt fôrprøver og annet småtteri).

Fredag var Noomi en tur til veterinæren. Aldri trivelig med turer dit, og jeg var rett og slett litt deppa da jeg reiste derifra etterpå. Ble overtalt til å pelle meg på trening i stede for å sitte hjemme å sture, og egentlig var det veldig godt å komme seg litt ut etterpå. Noomi klør nemlig, og hun har hverken lus, lopper, midd eller noe, så tankene på en eller annen form for allergi er jo tilstede nå. Og hun har startet å bli utredet. Skal tilbake til veterinæren fredag om nesten 2 uker. Men jeg starter å helle til å heller prøve homeopatbehandling på henne med en gang, enn veterinærmedisinsk. Hun er veldig fin i hud og pels, ikke noe flass, tørre punkter, eksem eller noe. Og ellers veldig fin kondisjon fysisk sett. Men hun klør tross alt…

Lørdag var vi og trente jordespor. Det var Noomis første jordespor faktisk, og hun gjorde en god jobb der. Nå er det veldig lenge siden hun gikk spor sist, så jeg likte at hun har holdt kvaliteten sin for det. Min motivasjon for spor etter det beryktede sporstevnet har vært liten…

Vida fikk et lengre spor, men hun var virkelig på jordet. Og fant noe annet hun heller hadde lyst å finne ut av, så hun fikk pakke sammen og gå i bilen.

I dag fikk Noomi et spor som var ca 200 skritt langt. Det var noe snø i sporet, og første gangen hun kom til snøflekk ble hun litt forvirret. Men sporet greit videre på snø etter det. Mistet en av pinnene som lå i snøen, men ellers fikk hun med seg alle. Hun er ivirig på pinnene, og plukker de fint. Og er ivrig på å kaste med de etterpå. Da ligger hun i dekk og logrer og logrer! 😀 Ufattelig søt den lille der altså…

Vida fikk et ormebol idag. Startet ikke på så lett underlag, og tenkte at idag må hun rett og slett lære å skjerpe seg. Litt nonchelant i starten, men så gikk det opp for henne at hun faktisk måtte konsentrere seg bedre for å følge sporet. Satt godt i sporet til ormebolet, og tenkte heldigvis ikke på å bare gå langs kanten idag, så hun fikk jobbet en stund før hun fant utgangen. Og veldig fornøyd med seg selv etterpå!

Vida traff på en hoggorm idag, så de har ikke gått helt i dvale alle sammen. Så hun skvatt av noe, og så ble nysgjerrig uten å stikke nesa bort. Kalte henne inn, og noen andre gikk og sjekket, og der var det søren meg en orm. Hun har heldigvis ikke blitt bitt. Gikk over labber og hode. Ingen punkteringer, og ingen hevelser. Fin form og alt vel. 🙂

Så har vi bare slappet av og kost oss med film, og venter på at en ny arbeidsuke skal starte. Friukene går så alt for fort rett og slett…

Leave a Reply