Biltrøbbel

Det er utrolig hvor avhengig man er av bil egentlig. Både privat og til og fra arbeid. Når man jobber til en litt ugunstig tid, så er ikke alltid kollektivt et spesielt godt alternativ, særlig ikke når man øker reisetid veldig markant også. Skulle jeg brukt tbane til og fra jobb, hadde jeg hatt 2 timers reisevei per dag, men med bil har jeg bare en halv time. Fra dør til dør. Med tanke på hundene, så synes jeg at det å bruke tbane blir for lenge for de å være alene hjemme. Jeg har lange nok vakter fra før av egentlig…

Dessverre har min lille Ford kommet til det punktet at den starter å bli suicidal. Et eller annet hang seg opp med bremser eller brekk, og jeg satte den inn på verksted onsdag. Svaret på hva som MÅTTE gjøres nå, hadde en prislapp på over 15 000, og siden jeg vet at det er mer som er feil med den, og at det vil bli minimum dobbelt så dyrt å få den fiks i ordnen igjen, hentet jeg den bare ureparert. Ny bil må rett og slett til. Det kommer til et punkt der det ikke er økonomisk å reparere noe mer synes jeg, og den har kommet dit nå. I går så var alt av bremseklosser bortsvidd på et hjul bak, så nå står den. Veldig godt også, for jeg har fått satt den på en parkering her som krever at jeg rygger ut for å komme meg ut. Feilen er bare at den ikke kan rygge heller. 😛

Så nå er jeg på biljakt. Håper at det løser seg fort, for jeg trenger bil neste uke egentlig. Kommende abreidsuke kommer til å bli ikke så alt for lett, med at jeg må pendle med kollektivt. Heldigvis ser det ut som om jeg får ordnet med hundepass natterstid.

I dag skal Noomi til dyrlegen igjen. Har heldigvis fått lånt meg bil idag, så jeg kommer meg dit. Den er tross alt i Moss. Jeg skal ringe på en bil idag, og håper å enten få dratt opp idag eller imorgen. Og at jeg enten får lånt meg bil imorgen, eller får noen til å kjøre meg.

Håper dette løser seg innen neste friuke…

Leave a Reply