Veterinærbesøk og ny bil

I går skulle Noomi til veterinæren. Kontroll ang allergien hennes, samt at et øre hadde blitt litt betent igjen. Så vi måtte få sjekket det og få dråper til det. Stakkars lille jenta mi. Måtte rense det skikkelig, og siden det var ømt og hun var veldig uvillig til å la det sjekkes, så valgte vi å dope henne ned for at hun ikke skulle få negative opplevelser. Da hun våket, var hun litt sånn «hæ? hvordan havnet jeg på bordet???» 😛

I og med at bilen min stod, så måtte jeg få tak i lånebil med plass til to hunder i. Litt kollektivkjøring på morgenkvisten ordnet det. Og vi kom oss til dyrlegen. Benyttet sjansen for helgehandel og av mat, så man slapp å slepe med seg en hel masse til fots.

I dag bar turen til Hønefoss, for jeg var så heldig at jeg var førstemann til å ringe på en bil som stod til salgs der. Den kom inn i går kveld. Var og tittet, fikk prøvekjørt og slikt. Og bestemte meg for å ta den. Har trålet Finn.no etter biler, sett på priser etc og sett at jeg økonomisk sett ikke kommer noe bedre ut av det med tanke på km, årsmodell og utstyr. Så nå er vi eier av en Volkswagen Touran 2008 modell, som faktisk ser litt stilig ut, har en del kjekt utstyr og var meget velholdt og fin. Den kommer allerede i morgen, men må stå til mandag til papirer og slikt er i orden. 😛 Han kjøpte også min gamle bil, for vrakpant. Regner med at han kommer best ut av det, men akkurat det gir jeg litt blaffen i. Jeg blir kvitt et problem, og får både den gamle hentet og den nye levert hit å døra. Det skaper en lettere mandag for meg, da jeg slipper å dra til Hønefoss for å hente bilen.

Så får vi ta oss en tur til Kela og få ordnet bur til hundene. Det var overraskende god plass inne i den, da hjulbuene ikke stakk så langt inn som den gjør på noen. Så begge jentene får fine bur å være i.

Bare helt utrolig å få ordnet bil så fort egentlig. Det løste alle problemene kommende arbeidsuke hadde bydd på. I tillegg til at jeg gleder meg faktisk litt til å ha en bil som faktisk er en ganske grei bil, i tillegg til øker komforten til jentene, med tanke på at det er gitter mellom oss, det er klimaanlegg (jamn temperatur), A/Cen vil kjøle ned bilen raskere og den vil varmes fortere opp bak. I tillegg til elektriske vinduer som styres fra førersetet.

I kveld får jeg tømme den andre bilen for ting og tang som ligger der. Så det bare er å ta den med seg i morgen på henger. Og så får jeg skjønnheten min.

Leave a Reply