Dogs4All

Min gamle PC tar kvelden nå, og har sluttet å lade. Så fram til jeg får noen nye programmer til ny-pcen, så mangler jeg mulighet til å oppdatere noe annet enn bloggen. Så de av dere som bare titter inn på forsiden, får en overraskelse over at dere går glipp av noen innlegg da evt. 😛

I dag var det Dogs4All på Lillestrøm. Som tradisjonen er, så jobber jeg den helga. Ergo det blir en noe trøttsom affære å dra opp dit. Dvs ingen søvn etter vakt, og kun noen få timers søvn før vakt. Hundefolk er gale rett og slett… Men men. Det er hyggelig å dra opp og treffe kjente og «nett-kjente», og få brukt litt penger. 😛 Hundene bruker å få være hjemme de dagene. En god del pga kennelhoste som alltid går etter slike utstillinger, og så synes jeg det faktisk er deilig å kunne bare gå rundt og titte og skravle uten å tenke på jentene.

Er litt skuffet over utvalget av stands der. Det er jo nesten bare til pyntehunder der, men kanskje ikke så overraskende når det er en utstilling. Kun en stand med kvalitetsutstyr til brukshunder. Så da ble det to nye bitepølser til Noomi, to nye baller til Vida, 2 nye klikkere og 1 sporflagg (burde jo ha kjøpt to, siden jeg har to hunder…). I tillegg var jeg innom NOAH standen og kjøpte meg en Nemi trøye, samt 2 liter Dr Baddaky olje. Neste år skal jeg ha lagt av en del penger til å gå litt amok i Euro Jo klær. Akkurat nå har penger gått til bil og dyrleger til at jeg følte å ta meg råd til det.

Allergien til Noomi har vært litt varierende. I det siste har hun staret å klø litt mer igjen, men så har hun også fått litt mer «tørre» godiser. Så jeg mistenker at det er lagermidd hun reagerer på. Så vekk med alle tørre godiser igjen, og så skal jeg kjøpe kalkunhalser neste gang vi kjøper hundemat, og så får de gulrøtter. Øret hennes er helt bra nå, og jeg er glad jeg har øredråper nå som virkelig virkelig godt også. Sånn som øret hennes så ut sist, var ikke noe hyggelig…

Treningsmessig er jeg litt i en knekk nå. Jeg synes at dette året bare har dreid seg om skade og syke hunder. Jeg vet at Noomi er ung og har hele livet foran seg, trass allergien hennes. Men likevel er jeg litt lei meg enda. Røntgen av henne blir forøvrig utsatt til over nyåret, fordi hunden henger rett og slett ikke sammen enda. Hun må «feste seg» mye mer i muskler og sener synes jeg for å røntge henne, noe de fleste som kjenner henne er enig i, samt dyrlegen. 😛

Siste valpetreffet for E kullet var idag, men dessverre havnet det på min arbeidshelg igjen. Veldig synd, for jeg hadde håpet på å få truffet søskna igjen. Så de jo sist på kennelleiren i sommer.

Nybilen er vi forøvrig veldig fornøyd med. Den er utrolig god å kjøre, så vi gleder oss bare til å få bestilt nye bur og få inn de, slik at vi kan starte å innrede den litt. Får vel ta litt bilder av den til uka når lyset kommer, så vi kan skryte litt av den. 😛

Stort grattis til Inga og Anya som ble BIM og NV-12 idag!

One Response to “Dogs4All”

  1. Inga Says:

    Takk takk, veldig hyggelig å treffe deg igjen, var så lenge siden nå 😉

Leave a Reply