Kiropraktortur

I dag var det kiropraktortur for jentene. Og må si det var deilig med en bil som faktisk kommer seg opp bakkene utover til Kristin! Forden slet veldig der, så det var en ukjent opplevelse. 😛

Vida var først inne, og hun måtte sladre over hvor fælt hun hadde det. Det er nemlig ikke måte på hva som er galt for tiden. Det er innskrenkninger på godisfronten hjemme, pga Noomis allergi. I tillegg er bilburet hun satt i alt, alt for lite mener hun. Fordi det ikke er hotell. 😛 Men det skal ut av bilen i kveld uansett, siden det skal selges og har bare vært med tilbake fra Sarp…

Ellers var Vida veldig fin i kroppen idag. Usedvanlig fin til å være henne. Hun skal likevel tilbake om 6 uker, for jeg ønsker ikke å ta sjansen med at hun stivner opp igjen med for langt mellomrom. Vida var ikke så samarbeidsvillig idag da, og tenkte nok litt mer på griseøret hun skulle få.

Noomi har jo låsninger etter en smell hun har fått, og hun er ikke helt bra enda. Så å røntge henne nå i desember er ikke aktuelt av flere årsaker. Ikke vil jeg røntge en hund med låsninger der de sitter, i tillegg til at jeg synes hun skal få «feste seg» litt bedre enn det hun er nå. Synes enda hun ikke «henger sammen» som en voksen hund enda…

Ny arbeidsuke, og noe kaldere enn forrige. Da gikk jeg faktisk periodevis uten jakke ute, siden det var 8-10 varmegrader. Nå viser det søren meg -14 minus her… Kjenner jeg lengter til våren allerede.

Leave a Reply