Allergitesting

Da var dagen kommet til at Noomi skulle ta sine blodprøver for allergitesting. Hun var flink, og logret seg gjennom hele blodprøvetakingen. Noen nye dyrelegeassistenter der, og jeg er ikke helt glad i at de skal holde hundene mine. Klok av skade… Men det gikk bra. Noomi var lykkelig over å se vetten igjen da, og det er bra med tanke på at hun har nok et liv foran seg med ganske mange besøk.

Denne prøven vil bare vise om hun har allergi eller ikke, og om det er innendørs eller utendørs. Jeg trur vi kommer til å besvime om det kommer tilbake at hun ikke har det, så det er ikke noe jeg holder pusten for akkurat. Det er tappet nok serum av henne, til at de kan fortsette å teste etter den første også. Så vil det evt lages immunterapi for henne.

Svaret kommer til neste uke, og fram til det er det ikke så mye vi får gjort fra eller til.

Leave a Reply