Trening i Drammen

I dag var det trening i Drammen Hundepark. Og etter dagens økt, er jeg rett og slett sliten. Et slikt støynivå har det aldri vært der før… Synes jeg egentlig hadde baller og bikkjer over meg mesteparten av treninga, selv om man trykket seg inni et hjørne, mellom veggen og noen agilitytuneller som stod der. Å trene en ung hund uten verdens beste konsentrasjon er ikke alltid like lett i slike forhold, men jeg syntes Noomi gjorde en bra jobb idag.

Vida hadde en helt super økt. Hun har ikke trivdes så godt i den hallen, men det er visst over. Med tanke på at hun ikke har vært trent veldig mye i år pga skader, er jeg veldig fornøyd med hvordan kvaliteten på øvelsene er. Både presisjon og fartsmessig. Halsen idag var det en del rare lyder på da. 😛 Og krypen hennes vil aldri bli en 10er kryp, men det får så være… Hun har ikke kropp til det, og jeg er glad bare hun kryper.

Noomi hadde faktisk en veldig bra økt idag. Jeg var overrasket over hvor godt hun kunne konsetrere seg i disse omgivelsene, da vi ikke er vant til et slikt nivå rundt oss. Vi jobbet med innsitter, apporteringer, innkalling, hopp over hinder og litt fri ved foten. Og idag følte jeg at det er litt håp for den lille surrehunden min faktisk. At det er mulig å få en konkurransehund ut av henne. 😛

Ikveld er det middag og Hobbiten! 😀 Det blir garantert bra! 😀

2 Responses to “Trening i Drammen”

  1. Merete Says:

    Flere som følte det var hunder og baller over alt ja 🙂 Var en grunn til at jeg var i et hjørne…. 😉

  2. Mikkel Says:

    He he. Skjønner det godt. Forsøkte med et hjørne til Noomi også, men det funket ikke så bra…. Det var jo baller og bikkjer over oss for det…

Leave a Reply