Svar på allegitestingen

Da var svarene på første allergitesting kommet. Noomi har testet positivt på både innendørs og utendørsallergi, men verdiene var såpass lave at vi ikke skal gjøre noe videre med henne akkurat nå. Så skal hun tilbake for nye testinger rundt påsketider.

Så fram til det blir det en del prøving og feiling, testing av ting for å se hva som kan gi utslag på at hun blir bedre. Bra blir hun aldri, men om jeg kan begrense påvirkningen av allergener, så vil jeg jo redusere symptomene tenkte jeg på. Skal også bestille time hos akupunktør til henne, samt snakke med homeopaten hennes nå. 🙂

Så da går vi noen spennende månde i møte. Jeg håper på at jeg kan gjøre livet hennes så mye lettere, at det ikke vil være noe nødvendighet at kortisonbruk, noen sinne. Men det får tiden vise. Som veterinæren sa. Det er bedre å gi en hund 6 gode år, enn 10 dårlige. Men jeg har ikke lyst å gi Noomi bare 6 gode år. Jeg vil gi henne mange, mange gode år…

3 Responses to “Svar på allegitestingen”

 1. Marthe Says:

  Så dumt :/ Samtidig så er det jo godt å få et svar..

 2. Mikkel Says:

  Det er det. :-/

  Men nå er det jo bare å prøve å gjøre livet lettere for henne, og hun er heldigvis ikke veldig sterkt angrepet. Det kunne vært mye verre, og jeg håper at det ikke utvikler seg, men at vi kan holde dette i sjakk med visse virkemidler i hverdagen. 🙂

 3. Kerstin G Says:

  Så bra att det var låga värden. Då kanske det går att fixa det med mat o dyl. Hör av dig om, hur det går med homepatin och akupunktören !

Leave a Reply