Et nytt liv…

Det er vel det man kan kalle dette her. For det er store forandringer nå for tiden. Innendørsallergi betyr jo midd. Enkelt og greit. Og midd finner man ganske mange steder. Bl.a. så finnes det i tørrfôr ofte (lagermidd), og er en av de første markørene jeg har observert at har endring i Noomis kløe. Mindre godbiter som har lagret tørt, mindre kløing. Så er jo husstøvmidd også noe jeg vil tippe at hun er allergisk mot, og det finner man ganske mange plasser.

Ergo, et nytt vaskeregime er inntatt vårt hjem nå. Jeg må finne meg i å vaske nå. Mye. Og hva gjør man ikke for de hundene sine sier nå jeg… Så for tiden er det å lære seg å leve på en litt ny måte, der livet består faktisk av mer vasking enn hva jeg har vært vant til.

Nå har jeg heldigivs den ideen om at ting skal langres i bokser fra før av, enn i de tåpelige hyllene mine. Slik at ting blir ufattelig enkelt. Det er bare å dra ut bokser, tørke hylle, tørke bokser og så sette inn igjen. Og det går ufattelig fort. I tillegg til at jeg har planer om å ta litt hver dag, i stede for mye enkelte dager. For meg er det lettere å gå igang når jeg vet at jeg bare skal vaske den tingen, eller det rommet. Og jeg er glad jeg ikke bor på så stort område akkurat. 😛 Det er fullstendig overkommerlig.

Nå høres det sikkert ut som jeg bor i en megaskitten leilighet da. 😛 Selv om jeg ikke gjør det. Det er bare det at nå må det bli enda renere, og enda ryddigere (jeg har en tendens til å rote litt, det tør jeg å innrømme. 😛 ). Bivirkningene er jo ikke akkurat å forakte, for det ER mer koselig å bo i en leilighet som til en hver tid er ryddig og ren…

Mine store spareplaner for det nye året, må nok utsettes litt. Og det er visse ting som skal inn i huset. Bl.a. luftrenser med HEPA filter skal gå til innkjøp over nyåret (og håper en sånn en kommer på januarsalget! ). Så skal det gå til innkjøp middstoppende laken (siden jeg nekter å kaste den lille svensken min på gulvet) og jeg vurdere å bytte ut en sjenk, slik at jeg kan få plass til to DVD hyller til med skapdører (i stede for tre løse hyller akkurat nå + en dobbelt en med skap, så jeg skal ikke påstå at jeg ikke har noen filmer akkurat…).

Så håper jeg at å tilrettelegge så mye i miljøet for Noomi skal hjelpe henne veldig, og holde verdiene hennes så lave som de er nå! For akkurat nå ER hun veldig bra, og jeg håper at en av grunnene er at jeg gjør slike ting for henne. Men det fortjener hun. Hun er jo verdens beste lille knøtteschäfer…

3 Responses to “Et nytt liv…”

  1. Mailin Says:

    Du kommer til å få støv på hjernen 😉

  2. Merete Says:

    Har aldri bodd i en leilighet som til enhver tid er ryddig og ren. Men hører folk snakker om at det kan være bra… Må nok en allergihund til her også, så sånn sett håper jeg det aldri skjer… 🙂

  3. Mikkel Says:

    He he. Det hjelper på ja på rengjøring. 😛

Leave a Reply