Mål 2013

Nå som året snart er omme, er det vel på tide å gjøre seg opp noen mål for neste år. Terminlistene er kommet ut, og de tilsier at jeg overhode ikke kommer til å satse mot NM. Jeg har mistet en halv sesong på å sanke mulige NM poeng, og får rett og slett ikke nok stevner før fristen går ut. Men noen mål må vi ha, selv om vi har få resultatretta må i år.

Vida:
– Holde henne på det nivået i skogen som vi har gjort i år. Både med tanke på sporoppsøk, spor og felt.
– Heve lydigheta hennes et lite hakk
– Utvikle henne som sporhund

Vi skal melde oss på i både Norge og Sverige. Og så tar vi det deretter. Har ingen resultatmål med henne, da dette blir mest sannsynelig hennes siste sesong (jeg ser ikke helt for meg å konkurrere med en schäfer på 10 år…). Jeg håper hun holder seg skadefri gjennom sesongen og kan konkurrere hele året.

Noomi:
– Røntges for HD/AD + rygg
– Få kontroll på allergien hennes best mulig
– MH-testes
– Utvikle henne som sporhund
– Få på plass mer lydighet

Resultatmål har jeg ikke på henne i år. Hun er en umoden og barnslig enda, og jeg har ikke helt ønske utsette henne for konkurransesituasjon enda. Jeg har mine konkurransenrever som jeg ikke aner om vil slå ut med henne eller ikke, i tillegg til at det er tross alt i nederste klasse de fleste hundene som overhode ikke kan oppføre seg på fellesøvelser starter…

Mikkel:
– Miste en del kg på kroppen
– Komme i bedre form
– Klare å beholde roen mhp konkurransenerver med Noomi også, som jeg har klart med Vida.

Det var det som var målene mine for 2013. Men så fikk jeg gavekort til jul av min kusine, som inneholdt en utfordring/invitasjon til å være med å løpe Oslo Halvmaraton. Satt og spøkte om det til ei anna venninne, og det ene førte til det andre, og vi er nå påmeldt. Det 21 km gjennom Oslos gater den 21.9. Dvs 9 månder å komme i løpeform på! Jeg har ALDRI løpt 21 km i strekk i hele mitt liv. Men mange uker igjen, og jeg har jo til og med skikkelige løpesko! Treningsprogram er det å finne på nettet. Så ja. Mitt livs største utfordring på det området, men det er kanskje det man trenger for å komme igang. Et skikkelig mål å jobbe mot!

Leave a Reply