Nytt år…

Da hadde vi startet å skrive 2013 på kalenderen.

Året 2012 sluttet vel ikke helt som jeg ønsket. Ikke nok med at Noomi har allergi, men hun har søren meg fått furunkulose også. Akkurat den er ikke diagnosert av veterinære enda, men når hun har en 8-10 pussfylte byller på labbene sine, så er jeg vel ikke akkurat så mye i tvil…

For meg resulterte dette i nærmeste panikkanfall jeg noen gang har vært. Jeg så for meg nå at jeg måtte avlive henne om et par uker, at hun ikke kunne leve med det og at hun ville plages så mye at det å holde henne i live ville være egoistisk. Nå puster jeg heldigvis mer med magen, har fått mange gode tips til hvordan behandle labbene hennes og det går framover. Hun er veldig flink til å stelle labbene sine. Vida vil også være flink å stelle labber, så det er to omganger og 8 labber som skal vaskes på forskjellige måter (Vida sine blir bare tørket av da… 😛 )

Allergien hennes har vi ufattelig god kontroll på. Hun klør nesten ikke noe nå, men så vasker jeg mye også da. Jeg har tatt henne av grønnsaker nå, og fôrer 100% på V&H igjen. Og hun har vel nesten blitt bedre etter det. Så fôrallergi er det nok ikke. Da gjenstår vi med det jeg har plukket meg ut som synderen, nemlig midd. All godis ligger i fryseren nå eksempel. Og hun får ikke noe som lagres tørt. Da gjenstår bare labbene, men jeg har skjønt at dette er noe som faktisk er mulig at aldri koommer tilbake også.

Ellers jobbet jeg meg inn i det nye året, mens jentene sov i bilen på jobb. Var en tur nede hos de mens det smalt som verst, og de var rolige. De hadde fått hvert sitt tyggebein, og Vida gadd ikke å reise seg opp en gang for å snakke med meg. Noomi måtte selvfølgelig danse litt for å vise fram beinet sitt, og at hun alltid er overlykkelig for å se meg. De har nok ikke sovet supergodt der, for de er veldig trøtte idag.

Hadde planer om å få dratt til dyrlegen i løpet av denne uka, men siden vi mest sannsynelig må dope henne ned da, så venter jeg med det til neste uke, slik at jeg kan være hjemme med henne. Jeg liker ikke å dra fra hunder som har vært dopet samme dag.

Det var vår oppdatering fra det nye året. Ikke så munter akkurat da, men men.

Leave a Reply