Sportrening

Hva er vel bedre enn sportrening i januar? Dessverre måtte vi helt avgårde til Østfold for å finne den, men det var søren meg deilgi å få kommet seg ut i skogen med hundene på den måten. Jeg er nok litt mer glad i spor, enn i ski, selv om sistnevnte også er moro.

Det var rundt -5 grader idag i følge bilen min. Vida sitt spor var full av is bl.a., mens Noomi fikk på fin skogsbunn.

Vida fikk jordespor idag, siden jeg hadde planlagt noen oppgaver til henne. Jeg syntes hun sporet veldig bra idag, og løste oppgavene bra. Prøvde å lure henne litt i ormebolet idag, men det klarte jeg søren meg ikke idag heller. 😛 Den hunden er så ufattelig deilig å jobbe med i skogen.
Sporet ble vel ca 500 meter langt, ormebol, oppgaver for spore alene litt og med fire pinner.

Noomi fikk et lengre spor idag, enn hva hun bruker å få, og burde nok får gå fler lange spor nå, med lengre opphold mellom pinnene. Hun er moden for det for sikkert lenge siden, men sporhøsten vår har ikke vært den beste. Men hun har kvaliteter i sporet som jeg virkelig setter pris på, men er enda litt hektisk og intens, og veldig opptatt av pinner tidvis. Hun er en veldig morsom hund å jobbe med i sporet i hvert fall, og veldig forskjell fra Vida.

Leave a Reply