Kiropraktortur igjen

Da var det klart for vår faste tur til Kristin igjen. Det er fast rutine hver 6. mandag nå, og det passer egentlig utmerket med å time det med de mandagene jeg starter på jobb. De dagene får man ikke gjort noe så veldig fornuftig på uansett føler jeg.

I dag var det en som var under opplæring idag også, og hun fikk klemme og kjenne litt på jentene hun også. Vida hadde sine faste vante steder som låser seg opp, men på 6 ukers intervaller så er hun ikke plaget av det. 🙂

Noomi startet jo å gå der pga en smell hun fikk i ryggen under lek med annen hund. Men den er bra nå. Men jeg kommer til å fortsette å gå der med henne, for å få denne sjekken jamnlig på henne. Hundene mine kan vel sammenliknes med idrettsutøvere, og de får jo faktisk jamnlige sjekker. Det muskulære som massasje etc kan jeg jo ta mye selv på friske hunder. De utgiftene vi har med kiropraktoren, kan faktisk spare oss for andre utgifter, og hundene for plager.

Nå er det arbeidsuke for tur. Akkurat nå har vi et par dagers «sofatjeneste» når vi sover, for vi benytter kuldegradene til å putte ut sengetøy for å få vekk mest mulig midd. Så nå får overmadrassen være ute et par døgn, mens vi sover på sofaen. Dyner og puter er litt enklere, for det får man faktisk puttet ned i fryseren… Man vet man har allergihund etc… Det er egentlig ganske «morsomt» å se hvilke responser man får på henne med tanke på kløe. Og det er jo så tydelig at hun reagerer på midd, at man må være svært uinteressert i hunden sin for å ikke se det…

Noomi er i hvert fall veldig bra nå. Labbene er på riktig retning også nå, så det gleder oss stort. 🙂

Leave a Reply