Fortsatt potetrøbbel

Noomis poter er enda trøblete. Det gjør at hun ikke kan være spesielt mye ute for tiden, for hun starter å blø og plages veldig fort. Sokkene vi har er ikke egnet til utebruk vinterstid, og er for glatte, så nå har vi bestilt nye sokker til henne. Som jeg håper vi får i løpet av uka. Da får vi vært ute og lekt mye mer, og det trur jeg at hun gleder seg til.

Torsdag skal hun til dyrlege igjen og få tatt en sjekk på dette. HD/AD røntgen må bare vente nå. Også pga det økonomiske, at jeg prioriterer å behandle dette først og fremst, samt at jeg ikke ønsker å dope henne mer enn nødvendig, og vil da ha muligheten for å dope for behandling uten å tenke på at hun var dopa for to dager siden.

Vi fikk et tips av noen om å prøve Aloe Vera Gel drikken, så det er bestilt nå. 225 kroner for en liter, og Noomi skal ha tre korker per dag. Skal gå på det i tre månder før jeg kunne se noe resultat. Det skal være med på å styrke immunforsvar, og det er jo noe Noomi trenger.

Ellers er hun ganske normal. Hun klør bittelitt mer enn normale hunder for tiden, men i kveld skal hun bades i Optima sjampoen sin. Og da reduseres kløa normalt veldig mye. I går klarte jeg å få henne til å stå i boksen sin med alle fire beina i grønnsåpe, og det er utrolig mye bedre enn å vaske med klut. Så nå skal hun få fotbad hver kveld. Det er som om grønnsåpa forsøker å trekke all driten ut av labbene hennes, og en av de største furunklene som ikke har sprekt enda, bulte faktisk litt. Skal se om vi ikke kan få tømt noen av de til torsdagen eller noe…

Lille jenta mi er ellers en tapper liten pasient! Det er utrolig synd at hun skulle slite med dette, men er vel for å bevise at perfekte hunder ikke skal finnes. Hun er jo verden herligste lille lykketroll ellers, og sprer så mye latter og glede i hverdagen, at det er umulig å være sur eller lei seg lenge med henne i hus.

One Response to “Fortsatt potetrøbbel”

  1. Merete Says:

    Har ei venninne som har hatt hund med furunkler – si fra om du vil settes i kontakt med henne for eventuelt flere tips osv 🙂

Leave a Reply