Noomi til akupunktøren

I dag var det dags for å dra til veterinæren igjen. Beina hennes er ikke blitt bedre.

I dag traff vi akupunktøren, og Noomi fikk sin første behandling. Hun skal ha tre behandlinger til. Idag ble det satt to nåler å hvert forbein, og to i hvert bakbein. Med tanke på å booste immunforsvaret hennes. Det er jo det som er det plagsomme sånn sett, og med disse beina. Kløa klarer hun fint å leve med så liten den er i forhold.

Noomi er høyt og lavt der inne. Opp og ned, fram og tilbake, rundt og rundt. Og er rett og slett over alt. Men så fort vi starter å skal behandle henne, så roer hun seg ned. Så satt så rolig og fint mens hun hadde nåler i seg.

Dårlig mobilbilde av Noomis nåler. 😛

Hun er en utrolig tålmodig liten sjel altså! Finner seg i det meste. Har også blitt veldig flink til å bade bena sine om kveldene nå, og i går så fikk jeg ikke satt fra meg boksen hennes skikkelig en gang før hun klatret opp i den. Tviler på at alle hunder er like flinke som henne altså…

Så fikk vi skryt hos vetten idag også. Med tanke på at jeg var flink til å følge henne opp, og gjøre det som måtte gjøres for å bedre livet hennes. Og det er godt å høre! Man er ikke større enn at litt ros teller en del når man er litt nedenfor pga dette. I går hadde jeg en ny litt panikkdag om at hun aldri kom til å bli bra… I dag har jeg litt mer trua på ting igjen.

Og dersom vi ikke får til noe av det som er under planlegging, så vurderer jeg å reise opp og sette meg på trappa til Are Thoresen og sitte der til vi kommer inn….

Om Noomi blir en konkurransehund eller ikke, vites ikke enda. Pdd har hun ikke mulighet til det, da labbene hennes ikke tåler den belastningen det er for å en konkurranse/trening. Men akkurat nå er ikke den biten viktig for meg. Bare hun kan leve et langt og lykkelig liv, så er jeg glad. 🙂 For meg så betyr hunden så uendelig mye mer enn både konkurranser, titler og pokaler…

Leave a Reply