Bilburene

Siden flere har lurt på hvordan burene mine ble, så kommer det noen bilder her.


Vidas torturkammer. Hun sitter bakerst, siden hun liker å se ut av vinduet bak. Men mener at hunder som henne overhode ikke bør sitte i bur, og ville nok helst at hele lasterommet skulle vært innredet med myke puter og pledd.


Noomi har inngang fra hver side. Dette fra venstresiden, da det er her hun går inn som oftest. Hun har prinsessebur, og trives godt der.


Mellom burene er det nettingvegg og dør slik at de kan lukkes ut gjennom hverandres rom.

Ellers har Noomi fått vært i skogen idag og løpt litt. Vida og selvfølgelig. Det var to jenter som koste seg utrolig mye. En sokk forsvant, og man skulle jo tru oransje sokker var lett å finne, men nei da. Den kom ikke til rette igjen… 🙁 Sokkene var ikke spesielt godt egnet til løssnø dessverre. Til slutt løp hun barbein, men jeg hadde ikke helt hjerte til å gå hjem med en gang. Dessverre var vi så trege ut idag, at vi mistet alt det fine fotolyset da… Men men. Her er nå jentene. 🙂

Noomi har bare så utrolig store ører! *ler*

Som hør og bør, så avsluttes dagen med labbebading av Noomi. Hun er ivrig etter å komme oppi boksen sin, og synes det er kjekt å stå der. Da vanker det kos på henne, før vi starte med den verste biten, som er å tørke og stelle labber. Det er ikke godt… 🙁

Jentene blir bare bedre og bedre venner. Vida starter å la Noomi kose en del med henne, og av og til får Noomi bruke Vida som hodepute, eller få lov til å rote i pelsen hennes. Hver kveld nå er det liten kosestund mellom de oftest, selv om det gjerne er Noomi som koser på Vida, mens Vida ligger der og nyter det. 🙂

Leave a Reply