Prøveresultatene kommet

Da var prøveresultatene til Noomi kommet, og hun fikk påvist middallergi som jeg antok at hun hadde.

Litt festlig var jo at kommetaren til veterinæren etterpå var at slike hunder funger oftest på frossen mat, eller hjemmelaget (dvs fersk) mat. Så fôringsdiskusjonen vi har hatt ble jo lagt død ganske fort nå. Jeg ville ikke ta henne over på tørrfôr, og tydeligvis var det det beste valget for Noomi.

Som man ser kommer husstøvmidd litt opp «på lista» også, og selv om den ikke har bikket over det «magiske 150», så anser jeg henne som allergisk mot hussvtøvmidd også, med tanke på forhåndsregler i huset. Og jeg vil tippe at hun vil gå over 150 på det med årene.

Noomi fikk også akupunktur mens hun var der, og var selvfølgelig kjempeflink. 🙂

Labbene hennes er mye bedre. De er enda noe svake, så de kan ikke belastes så hardt enda. I tillegg til at jeg ikke har funnet tilfredsstillende sokker helt enda heller. Som både sitter godt og ikke er glatte. Så det er ikke lange turer hun får. Litt understimulert er hun nok, og det bobler litt over med energi av og til, men til å være en liten tass av en bruksschäfer, så synes jeg hun er utrolig flink. Hun har økt aktivitetsnivået sitt også etter hvert som labbene har blitt bedre, så tydelig at de har vært vonde.

Nå er det bestilt immunoterapi til henne, og den kommer vel om noen uker. Da er det avgårde for å lære å sette sprøyte på henne (noe jeg antar skal gå greit, jeg setter tross alt sprøyter på meg selv). Så det kan bli spennende.

Får mange hyggelige kommentarer at jeg står virkelig på for henne, for at hun skal ha det beste hele tiden. Og det er veldig koselig. Men på en annen side så er det en stor selvfølge for meg, å gi hunden min best mulig behandling, og best mulig liv.

Mandag var jentene hos kiropraktoren også. Noomi kommer til å gå der sammen med Vida, så lenge Vida trenger å gå der (dvs så lenge Vida lever). Når jeg først tar turen, kan begge få en sjekk. 🙂

Nå gleder vi oss til våren kommer, at labber blir helt bra og at vi kan starte å trene skikkelig igjen. Både fysisk og bruks! 😀 Ikke minst i skogen…

Leave a Reply