Noen vinterbilder

I og med at Noomi har fått ekstrasokken sin fra Oona, så var det mulighet for å være vill og gal ute igjen. Og hun storkoste seg virkelig med å kunne få løpe løs og leke, samt at vi fikk trent litt.

Merker hvor lite hun kan når vi trener. Det er ikke så mye vi får trent på at det gjør noe. 😛 Men men. Det kommer. Hun blir i hvert fall bedre og bedre på det lille hun kan, selv om det er supervanskelig å sitte stille på innkalling. Vida fikk også en økt, noe lengre da, siden hun kan mer. Og da kommer fram ene feilen hun har etter lang tids pause, hun setter seg opp på innkallingen mens jeg går i fra henne. Men skal vel ikke klage på at hun ikke faller mer i kvalitet sånn sett.

En ting som jeg oppdaget på Noomi for litt siden, er at hun har klart å brekke halen sin. Ikke spør meg når eller hvordan. Hun har plutselig en haleknekk ganske langt ute nå, og den skal røntges samtidig med HD/AD/rygg, og se om jeg ikke får en veterinærattest på det til hun skal på korning og utstilling. Hun har aldri blitt tråkket på halen, klemt den i en dør eller noe, ikke skreket av ukjent grunn eller vist tegn til ubehag ang halen, så det kan tydeligvis ikke ha gjort spesielt vondt. Og jeg trur nok den har blitt logret i stykker rett og slett, i og med at hun smeller den inn i vegger og møbler så det smeller høyt. Rare, lille hunden min…

Fikk tatt noen bilder av jenten også. De er jo så utrolig vakre, sånn helt objektivt sett altså….Doffen


Issi

Leave a Reply