Ny tur til vetten

Nå er det visstnok en månde siden Noomi var sist hos dyrlegen, og siden vi var redd for at de skulle glemme oss, så måtte Noomi plages med bena igjen. Nå er det sopp og bakterier som er den store synderen her. Behandling er satt igang nå, og vi får en spray til de imorgen (apoteket måtte bestille).

Vaksina hennes er også ferdig og ble sendt fra Oslo idag. Nå trudde de at den ikke var fremme før neste uke, og siden det er påske og jobb for meg, så ble vi enige om å starte vaksineringen om 14 dager, da Noomi skal til kontroll da. Det blir spennende. Både med hvordan det går framover, og at jeg må lære meg og stikke nåler i min egen lille prinsesse.

Ellers har vi hatt et kløutbrudd her. Jeg har liggi en uke med bronkitt og FRØS. Og naturlig reaksjon på det, er å skru opp varmen, og da blomstret jo midden opp. Og Noomi klødde mye. Så ble temperatur satt ned og luftet ut en natt, og det har roet seg veldig. I tillegg har MSM pulveret jeg har bestilt til henne kommet, og hun skal starte å få det i maten i dag. Det er noe svovelgreier som mange har hatt stor effekt av, både mennesker og dyr. Så tenkte at det skader ikke å prøve. 🙂

Vida fyller 9 år til fredag! Da skal hun få pakke, og jeg trur jeg må få pakket den inn, slik at hun kan åpne den. Så blir hun veldig glad garantert. 🙂

2 Responses to “Ny tur til vetten”

  1. Merete Says:

    Lykke til med behandling videre framover! Ikke noe problem å sette sprøyter på hund, jeg satte sånne sprøyter på Gaya uten problem 🙂

  2. Inga Says:

    Lykke til med vaksiner og alt 🙂

Leave a Reply