Vida 9 år!

I dag er verdens flotteste schäferhund 9 år! 😀 Det er rart å tenke på at jeg «bare» har hatt henne i 7 av disse årene, for hun har alltid vært her på en måte… Hun er en fantastisk hund rett og slett! Skulle gjerne hatt 9 år til med henne, men det vet jeg er utopi. Noen hunder vil man ha for alltid, mens andre hunder er det på en måte greit at er borte, og selv om man savner de, så ville man aldri hatt til tilbake. Vida må gjerne få bo her for alltid…

I går var det den store hundemathentingen. Det ble ikke mindre enn 60 kg V&H, 10 kg kyllinghalser samt at vi hentet 2 kg tørrfisk vi har kjøpt sammen med noen andre. Så nå er fryseren full av godsaker for jentene. Noomi var veldig skeptisk til kyllinghalsene i starten, og mente de ikke gikk under mat de heller. Men etter å ha fått lov til å spise middagen sin fra blokka mens den lå og tinte, så endret hun mening, og mente det var det beste på jorden og måtte følge nøye med på oppdelingen etterpå. Det kunne hende jeg ikke la merke til at hun prøvde å dra de ut av hendene mine liksom. 😛

Tur fikk de også, og etter en times tid i snøen i går sokkeløs, så var Noomis labber sår og blodfrie! DET var utrolig deilig å se. Nå er de bare fulle av sopp, men heller det enn disse furunklene… OM jeg må velge. Noomi traff en ny bestevenn igår, og sin allerede nyutpekte bestevenn etter den var på besøk, men jeg lurer på om de har revudert sine meninger om Noomi som potensiell bestevenn, fordi hun er litt mye på tur. Det går i hundre hele tiden, og hun tar ikke alltid hensyn når hun løper.

Leave a Reply