Løpetid!!!

Endelig var løpetiden igang. Trur jeg egentlig ikke har ventet på noen løpetid noe mer, annet enn da Allt-I skulle parres. Da føltes det også ut som en evighet før den startet, og nå har Noomi gått 6.5 månde ca siden sist, og jeg har venta på den i 1.5 månde nå. Men det beste er jo at egentlig så er det NESTE løpetid jeg venter på. 😛

Grunnen er for å se om vi kan kople labbeproblemer til løpetiden. Noen allergihunder som sliter med labbene har blitt veldig mye bedre etter de har blitt steriliserte, så dersom dette kommer før neste løpetid også, så kommer jeg mest sannsynelig til å sterilisere Noomi. Avle på henne er ikke aktuelt. Det hadde ikke vært det uansett om hun hadde vært frisk, siden to søstre har allergi også. I tillegg til at jeg trur nok ikke jeg er noen valpeprodusent, og kan nok ikke leve uten prinsessa mi i tre månder om noen andre skulle hatt kullet….

I helga har vi trent litt også. Lydighet. Begge jentene har fått hver sine økter, og det går framover med Noomi. Vida har fått trent på litt av hvert, men jeg er fornøyd med at hun ikke faller mer i kvalitet enn det hun gjør på lange tider uten trening. Siden jeg ikke har betalt for hallen i år, så har det blitt lite trening i vinter.

Noomi har vært noe hormonell i helga, men det er jo bare til å le av….

En annen ting med at hun løper nå, er jo at sannsynlighetne for at hun løper på MH-testen er svinnende liten. Og det er jo kjekt. Søster Essi løper også nå, så da er det minst tre stykker som kommer på MHen. De andre tre jentene har jeg ikke helt kontroll på løpetiden på, men mener at Elda har nettopp hatt sin første.

Leave a Reply