Immunoterapi

Da var dagen her. Da Noomi startet på sin immunoterapi.

Hadde time på Jeløya klokka 12 idag. Fikk tid til å veie begge jentene idag også før time. Vida veier 27.1 kg nå, og Noomi veier 27.5. Så knøttet har lagt på seg litt over et kg nå, og det var bra. For hun var beinrangel etter ene antibiotika kuren. Vida er ikke noen tjokkis hun heller akkurat. 😛

Noomi var lykkelig for å være der igjen. Men hun er nå lykkelig for det meste. Hun får kos, får turne opp og ned av bordet og snuse rundt. I dag hadde hun også super vindusutsikt til noen rådyr som gikk oppi skogen, og det var veldig spennende.

Å sette sprøyte var ingen kunst. Ikke et pip fra henne. Fort gjort. Siden jeg setter sprøyter på meg selv med jamne mellomrom, så trur jeg ikke det blir noe problem å sette på Noomi heller. Sånn bortsett fra at hun er min lille prinsesse da. Så hun slapp å gå igjennom en haug med stikkinger i dag for at jeg skulle få øve meg.

Noomi er forøvrig veldig bra i hud, labber og ører nå. Ikke noe sopp i ører, bare litt under beina, men de er ikke betente lengre og huden er veldig fin. Hun skal bades og blåses denne uka. Bare få meg en skjøteledning som kan gå ut så vi kan stå ute, så jeg slipper hundehår over hele badet. 😛 Hun har jo gått på MSM pulveret en stund nå, og jeg håper det kan være noe så enkelt å

Fikk også dyrlegen til å kjenne på halen hennes, og hun var enig i at den var brukket. Så den skal røntges i løpet av våren. Siden hun ikke har vondt eller noe, så er det jo ikke noe mer å gjøre enn at man er nysgjerrig.

Ellers har dagen i dag vært meget spennende. Nemlig passe på at ikke huset mitt oversvømmes. Tyngdekraften har sluttet å virke for tiden, for vannet renner INN i kjøkkenvasken min, og ikke ut av den. Så jeg kom hjem til en vask som var noen få mm fra å renne over på gulvet igår. Rørlegger komme i morgen, og det skal bli greit å få en kjøkkenvask som virker etter lovene om tyngdekraft igjen…

Leave a Reply