Elda og Etta røntget

Noomi er høyløpsk disse dager. Og vi gleder oss til dette er over. Merkerlig nok så klarer vi å holde oss unna kåte hannhunder uten gul sløyfe i båndet også. 😛

To til av søskna til Noomi er røntget nå. Elda På ble rønget med HD-A AD-U.a.(0) og rygg u.a., mens Etta ble røntge med HD-A og AD-C (aner ikke enda om hun røntget ryggen). Dvs de bare er to hunder igjen nå å røntge, Noomi og den langhårede Vilja. Og begge blir nok røntget under våren. For min del har det vært en økonomisk prioritet også, siden det har gått ganske mye penger til veterinær pga allergien. Men med at Etta fikk AD-C, vil det også si at det per dags dato er kun to hunder uten anmerkning på helse i dette kullet, selv om jeg gladelig hadde byttet Noomis allergi med en AD-C (men jeg håper jo at hun er frisk på ledd, siden hun har allergien også…).

Torsdag «debuterte» jeg som sprøytestikker på Noomi. Og det gikk overraskende bra. Nåla er kort og tynn, og hun lot seg ikke bry med at jeg stakk, annet enn at etterpå så skulle man ha godis. Det har blitt slik at stell = godis i dette huset nå. Men om det er det som skal til for å ha en hund som synes det er kjekt å bli stelt, så får det gå utover godisbudjettet.

I helgen har vi en lånehund. En shiba jente som jeg ikke husker hvor gammel er, men som heter Kyiomi. Og snakk om enkel og behagelig besøk. Ikke akkurat noe styr eller stress med henne, og hun ligger som oftest og sover. I bilen sover hun også. Eneste hun ikke synes noe om, er at Noomi vil rulle seg på henne av og til, og det er forståelig. 😛

Leave a Reply