En dag i sporskogen

Denne dagen ble tilbragt i sporskogen, og det var utrolig deilig. Det er egentlig ingenting som kan måle seg med spor med hundene… Og heldigvis er jentene enige at det er noe av det morsomste som finnes.

Jeg starter å innse at Noomi ikke er den babyen jeg ønsker at hun skal være. Og som hun er innendørs. Utendørs er hun en unghund i sin beste alder med supre egenskaper i skogen. Så det ble et noe lengre spor i dag. Jeg mistet litt tellingne på hvor langt det ble, men det ble hverken for langt eller alt for kort. Men jeg skal øke lengde nå mye mer på henne. Tid er det ikke noe å si på, for hun har gått spor opp til tre timer lenge før hun ble ett år…

Området er det MYE vilt i. Vida debuterte i B spor i samme område der, og gikk av på vilt da. Slik som mange andre hunder gjør i det området. Det var første gang hun gikk et så viltbeferdet området, og det var suuuuuperspennende i følge Noomi (forståelig nok). Hun var ute og sjekket en del, men alltid tilbake til sporet sitt. Plukket alle pinner gjorde hun også, selv om hun har veldig lyst å bare ta de med seg videre i sporet… Så der trengs det mer jobbing. Men uansett så er Noomi veldig klar for å få mer oppgaver i sporet nå, og lengre spor.

Vida fikk et spor på ca 1 km idag, lagt av Anne. Og jeg syntes hun jobbet veldig bra hele veien, selv om hun ble sliten på slutten. Dårlig sporkondis for tiden rett og slett. Mistet en pinne, men den lå oppå en større stein Vida gikk ved siden av. Ellers plukket hun alle. På nest siste pinne så var Vida såpass fornøyd med seg selv, at hun mente hun fortjente ballen sin NÅ. Men hun fikk vente til siste altså. 😛

Ligger en veldig kort snutt av Vidas spor på FBen min her. Det ble veldig dårlig kvalitet da den ble lasta opp fra iPhonen min, men det er da en liten snutt for det. 😛

Så har jeg lagt mitt første blodspor idag, og det var en ny opplevelse. Og selv om jeg syntes jeg la ut masse blod, så gjorde jeg visst ikke det. Og hadde nok vært litt for gjerrig der. 😛 Men kanskje en ting å tenke på til Vida når hun blir pensjonist eller noe fra NBF. Får se hvordan formen hennes er da. Det er jo ikke akkurat lange prøvespor der, ikke et C spor engang….

Og så blir det noen endringer i livet vårt jeg ikke setter pris på, så til høsten må vi flytte… Surt, men sånn er det når huseiere får idiotiske idéer… Regner med at det blir vanskelig å finne noe i Oslo, så jeg må antakelig ut av Oslo igjen. Ikke noe jeg gleder meg til, men det blir nok Nord-Norge nå (dvs nord for Sinsenkrysset).

Leave a Reply